bilplejeprodukter

Sonax ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Tænker man på bilplejeprodukter, er der rigtigt mange, der forbinder det med Sonax. Sonax har siden året 1950 skabt sig en solid position indenfor bilplejeprodukter og i dag kan man finde produkterne i mere end 60 lande. Sonax er et anerkendt brand og igennem udvikling og nytænkning af bilplejeprodukter har virksomheden formået at følge udviklingen. Dette bekræftes både af den stigende efterspørgsel på produkterne, men bekræftes også igennem utallige tests, som blandt andet FDM og andre indenfor motorpressen har foretaget. Disse test viser at Sonax bilplejeprodukter hører til i toppen.

Sortimentet af Sonax bilplejeprodukter er stort! Du finder blandt andet Sonax Gør-det-selv produkter. Kendetegnet ved plejeprodukterne er at de er lette at bruge og at de giver et godt resultat.

bilplejeprodukter

Her kan blandt andet nævnes Sonax Xtreme Fælg-rens, som er et syrefrit produkt der nemt og hurtigt fjerner selv hårdnakket snavs såsom bremsestøv, olie-, gummi og vejsnavs. Da produktet som nævnt er syrefrit, er det skånsomt for bilens lak og skånsomt for fælgene. Med en fælgrensebørste kan du nemt og hurtigt komme ind i alle kroge og kanter og efterlader et skinnede og flot resultat.

Vi kæmper alle sammen en kamp med insekter på bilens forrude om sommeren. Sonax har selvfølgelig også løsningen på dette problem – nemlig Insektfjerner. Produktet opløser insektrester på glas-, lak, krom og kunststof effektivt men skånsomt. Har man behov for et produkt der kan klare hårdere tilsmudsning såsom flyverust, tjære, asfaltskænk og lign., kan man med stor fordel benytte Xtreme Intensiv Affedtning. Dette produkt er baseret på en ny banebrydende teknologi indenfor bilplejeprodukter og virker meget effektivt.

Indenfor vinterprodukter kan nævnes Sonax Isfjerner – gør det nemt og hurtigt at fjerne is på forruden om morgen. Hvorfor bruge tid og energi på at fjerne is på ruderne om morgen inden man kan køre? Med dette produkt har man mulighed for at optø is på kun få sekunder og prikken over i ét er selvfølgelig at man undgår ridser på ruden. Udover denne isfjerner burde man ligeledes også have silikone sprayen og låseplejen ligger, så man er klar til de kolde måneder.

Kalenderen sig december 2016 og Sonax vil gerne benytte muligheden for at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår!