frokostordning-viborg

Bestil en praktisk frokostordning i Viborg

Det er en rigtig god idé at indføre en frokostordning til medarbejderne i sin virksomhed, og der er mange fordele ved en god frokostordning. Overordnet set er en frokostordning i virksomheden en nem, enkel og praktisk måde at sikre sig lækker og sund mad til sine medarbejdere i hverdagen, der slipper for at stå derhjemme og smøre madpakker, og dermed kan de spare tid og skabe mere overskud i deres travle hverdag med en madordning.

Den gennemsnitlige dansker tilbringer mere end halvdelen af sin hverdag på arbejdspladsen, og har højest sandsynligt et stillesiddende arbejde, hvor man ikke får sig rørt ret meget. Derfor er sunde kostvaner mindst ligeså vigtige som regelmæssig motion. Derved kan man ved at indføre en god frokostordning investere i sine medarbejders generelle sundhed, hvilket også kan give pote for virksomhedsejeren – medarbejderne bliver sundere ved at spise bedre mad, og da sunde medarbejdere er glade medarbejdere, kan man både formindske sygefraværet, forbedre produktiviteten og ikke mindst forhøje den generelle livskvalitet hos medarbejderne.

frokostordning-i-viborg

Frokostordninger indeholder sund, varieret og velsmagende mad, som er fremstillet af de bedste kvalitetsråvarer og sæsonvarer, og man skal ikke være ⓘ bange for, at det bliver for dyrt, da det sagtens kan lade sig gøre at anskaffe sig en frokostordning til en ganske fornuftig pris, især hvis man vælger det rette catering firma til at stå for frokostordningen.

Få en skræddersyet frokostordning til en favorabel pris

Catering firmaet, Madmutter, der har base i Kjellerup, har blandt andet specialiseret sig i at levere lækkert, hjemmelavet mad til medarbejdere hos mange virksomheder i Viborg og omegn. Deres frokostbuffet består som regel af 1 lun ret, 2-3 slags hjemmelavet pålæg, 2-3 slags hjemmelavede salater samt hjemmebagt brød, og de tager altid højde for medarbejdernes ønsker og gener, bl.a. madallergier, og skræddersyr menuen efter deres valg.

frokostordning-viborg

Deres dygtige kokke laver frisk mad hver dag, og de leverer mad til frokostordninger hos virksomheder i alle størrelser, dog min. 8 kuverter, til en meget attraktiv og konkurrencedygtig pris. Derudover tilbyder de en meget fleksibel frokostordning, blandt andet i forhold til antal dage som man ønsker at få mad leveret til virksomheden om måneden.

Såfremt du finder muligheden for at få leveret en lækker frokostordning Viborg interessant, kan du med stor fordel tage et kig på firmaets website, hvor der er god mulighed for at finde mere information.