Ude eller hjemme

Debatten om det bedste sted at holde ferie raser i de danske hjem efter opdagelsen af vand på Månen. Nogle entreprenører i rejsebranchen er allerede langt fremme med at arrangere badeferier på Månen, og det kan kun være et spørgsmål om dage, før Stig Elling toner frem på skærmen med en udtalelse. Også andre ferieformer er lige om hjørnet i kølvandet på Slumdog Millionaire, for mange vil gerne til Mombay og se de fattige.

Vi suser hellere ned af løjperne

I periferien af vores klan hælder de dog mest til det mere traditionelle feriecenter a la Lalandia. Men det gælder naturligvis ikke den årlige og ganske obligatoriske skiferie, som jo ikke må forsømmes på nogen måde. Og der er der kun ét sted, der får lov at sælge os skiferier og skirejser: Sne&Snö

Nu er det også snart længe siden, vi sidst var på et feriecenter i Danmark, og med den stigende opvarmning varer det vel ikke længe, før vi har et Costa Rødby med charterturister fra hele verden?

Jeg ved ikke, om alle er enige i betragtningerne, men dybest set er det også ligegyldigt. Danmark er jo et skønt sted at holde sin ferie, og trods den sindssygt høje moms er det stadig til at betale. Så hvorfor ikke?

Flere og flere skisportssteder

Et bureau som Sne & Snö er jo helt klart at foretrække, når man vil sikre sig, at den ikke ubetydelige udgift til en skiferie er bedst muligt håndteret. Og det gode er, at de har en hulens masse spændende destinationer at byde på til skiferien 2018/2019 – for eksempel.