Rensebånd

Rensebånd til stoppet kloak

Det er nok noget af det værste, jeg har oplevet! Jeg flyttede først på året ind i et lejet hus, som jeg skal bo i de næste tre år, mens jeg er “udstationeret” her i Vestjylland. Der er bestemt intet galt med hverken Vestjylland, omgivelserne eller huset som sådan, men kloakken… Den stopper hele tiden til, og når det sker, breder der sig en lugt af lort i hele huset. De første par gange ringede jeg efter en kloakmester, men dels varer det jo noget, inden der kommer nogen, og dels er det jo ikke helt gratis. Han rensede hver gang med et såkaldt rensebånd, og jeg syntes faktisk ikke, det så så kompliceret ud at gøre. Mon ikke jeg kunne selv?

Kloakrensebånd

Det lyder ikke særlig appetitligt, og det er det faktisk heller ikke, men det er da 100 gange bedre at få fjernet tilstopningen i en fart, end det er at vente til måske endda næste dag. Når først skidtet er stoppet til, komme rlugten, og den hænger altså ved. Faktisk var den så slem, at min kæreste engang brækkede sig af det.

Det første rensebånd til kloakken købte jeg nede ved købmanden, men det viste sig at være både for kort og af for dårlig kvalitet. Jeg spurgte så min nabo, der er meget vidende om slige sager, hvor jeg skulle købe et godt rensebånd.

Han mumlede lidt (det gør han nemlig altid) om byggemarkedet, men så forbarmede han sig alligevel og fortalte mig, at han faktisk køber alt sit værktøj ét sted – på nettet! Det kom sgu lidt bag på mig, for han er faktisk ikke typen, man vil forvente handler online. Nå, men det gør han så åbenbart.

Vi gik ind i hans garage / værksted, og jeg tror aldrig, jeg har set så meget forskelligt værktøj hos en privat. Han havde også rensebånd, men jeg havde faktisk ikke lyst til at låne hans, for jeg vil gerne selv have det i min egen samling af værktøj, der er en del mindre end hans dog.

Lige den dag lånte jeg hans, men samme dag bestilte jeg et 20 meter resebånd hos e-vaerktoej.dk, så nu kan vi selv!