God behandling i Albertslund

Nu har du været sygemeldt i snart fem uger. Og der er ligesom ikke nogen forbedring, synes du. Du fik en diskusprolaps for ca. to måneder siden. Du har ikke den fjerneste anelse om, hvorfor du fik den. Du vågnede bare en morgen med stikkende og brændende smerter i lænden. En brændende, modbydelig smerte. Du gjorde dog det forkerte: Du gik ikke til lægen lige med det samme. Du tog noget smertestillende, og du tog på arbejde. Det gjorde du så i en otte til ti dage. Men så blev du tvunget til at tage til lægen. Smerten, du vågnede med, var nemlig for slem. Og du havde ikke mere af den smertestillende medicin.

Diskusprolaps – åh nej

Du kom til lægen, som hurtigt bestilte en scanning til dig. Da du havde fået den, kunne hun se, at du har en diskusprolaps. Derfor blev du sygemeldt. Du skal holde dig i ro. Din ryg og lænd skal have hvile. Din læge gav dig en recept på nogle smertestillende piller. De er ret kraftige, og du må højest tage tre om dagen. Du fik også besked om, at du gerne må bevæge dig. Du skal ikke bare ligge i sengen. Men du må ikke overdrive det med bevægelse og træning. Kommer der er punkt, hvor det gør meget ondt, så skal du holde en pause og lade din krop hvile igen.

Tålmodigheden er slidt ned

Du har nu, i fem uger, været tålmodig. Det er kedeligt bare at gå rundt derhjemme og savne arbejde, kollegaer og det gode arbejdsklima. Du arbejder en smule hjemmefra. Men du kan godt mærke, at du endnu ikke kan holde til at sidde ved et arbejdsbord en hel dag endnu. Men som dagene går, kan du også mærke, at det går i den rigtige retning med den diskusprolaps. Det går bare ikke hurtigt nok.

Du har talt med lægen om muligheden for at få noget fysioterapi, så du hurtigere kan komme tilbage til arbejdet. Lægen var ikke så meget for at forcere helingsprocessen efter diskusprolapsen. Det er en proces, der tager tid. Ikke en proces, du kan speede op.

Den lokale kiropraktiske klinik i Albertslund

Lægen nævnte dog muligheden for, at du kan starte hos en bestemt kiropraktor i Albertslund her om en lille uges tid. Du spurgte ind til, hvorfor det skulle være netop den kiropraktor. Lægen fortalte dig, at det er en kiropraktor, som han personligt kender, og som har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med rygsmerter – herunder smerter som følge af diskusprolaps.

Din læge kunne godt have henvist dig til en kiropraktor på Østerbro, hvor du bor, men den kiropraktor i Albertslund har meget stor erfaring med behandling af diskusprolaps. Han har flere publikationer i seriøse tidsskrifter. Og han har altså sin klinik i Albertslund.

Din læge anbefalede dig, at du besøger kiropraktoren i Albertslund, hvis du mener, at der skal lidt ekstra fart på helingsprocessen. Under alle omstændigheder skal du i genoptræning. Men måske kan kiropraktoren i Albertslund hjælpe dig med at få lidt mere bevægelighed og smidighed i lænden tilbage, inden du begynder den lidt hårdere genoptræning.

Hvis du lider af en diskusprolaps, kan det være en smertefuld og frustrerende oplevelse. Du har været sygemeldt i snart fem uger, og du kan stadig ikke mærke nogen forbedring. Men der er faktisk noget, du kan gøre for at hjælpe dig selv med at komme sig hurtigere.

En diskusprolaps opstår ofte pludseligt, og det kan være svært at vide, hvad man skal gøre. Det er vigtigt, at du søger lægehjælp så hurtigt som muligt, hvis du oplever stikkende og brændende smerter i lænden. Din læge vil sandsynligvis give dig nogle smertestillende piller og anbefale, at du holder dig i ro og giver din ryg og lænd tid til at hvile.

Men hvad kan du gøre, hvis du vil hjælpe dig selv med at komme sig hurtigere? En kiropraktor kan være en god løsning.

Hvordan kan en kiropraktor hjælpe?

En kiropraktor er en uddannet specialist, der har erfaring med behandling af rygsmerter, herunder diskusprolaps. Kiropraktoren vil typisk undersøge din ryg og lænd og bruge en række forskellige teknikker til at lindre smerter og genoprette bevægelighed.

En af de mest almindelige teknikker, som en kiropraktor bruger, er justering af rygsøjlen. Dette indebærer at anvende en bestemt mængde tryk på de områder af ryggen, hvor der er problemer, og kan hjælpe med at lindre smerter og genoprette bevægelighed.

En kiropraktor kan også give dig øvelser og rådgive dig om, hvordan du kan forbedre din holdning og undgå belastning af ryggen og lænden. Disse øvelser kan hjælpe dig med at genopbygge styrke og fleksibilitet i ryggen og lænden, som kan være blevet svækket af din diskusprolaps.

Hvorfor vælge en kiropraktor i Albertslund?

Der er mange kiropraktorer, du kan vælge imellem, men din læge har anbefalet en kiropraktor i Albertslund. Det skyldes, at denne kiropraktor har stor erfaring med behandling af diskusprolaps og har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med rygsmerter.

Kiropraktoren i Albertslund har også flere publikationer i seriøse tidsskrifter og er kendt for at have en høj succesrate med behandling af diskusprolaps. Så hvis du vil give dig selv den bedste chance for at komme sig hurtigt, kan det være en god idé at besøge kiropraktoren i Albertslund.