Max Factor

Max Factor er et brand der for mange kvinder verden over er genkendelig og mange af disse kvinder har tilmed også flere af brandets produkter derhjemme. Det er ikke så mærkeligt at Max Factor har vundet så mange kvindehjerter gennem tiden, da de kreerer alt, hvad man behøver for at skabe hvilket som helst look man ønsker sig – og så endda til en pris som er til at betale.

Mascara fra Max Factor

Max Factor er især elsket for deres evne til at skabe helt enestående mascara, som både holder og som kan indfri forskellige behov, alt efter hvad man ønsker at sin mascara skal kunne gøre for ens vipper. Vil du have længde på dine vipper, eller mere fylde, så er du kommet til det rette brand. Max Factor har udviklet mange mascara gennem tiden, og har i dag et stort udvalg af populære og eftertragtede mascara, så du vil helt sikkert finde en som er et godt match til netop dig. Eksempelvis kan du prøve bestselleren Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara, som er en form for alt-i-en mascara, da den både giver dine vipper længde, volumen og et smukt og naturligt buk. Denne type mascara er perfekt til dig, der virkelig ønsker at skabe fokus på dine øjne og få det mest optimale ud af dine naturlige vipper. Derudover vil du med sikkerhed også få stor glæde af Max Factor False Lash Effect Mascara, som smukt vil fremhæve dine vipper så dine øjne fremstå langt mere definerede og iøjnefaldende.

Foundations fra Max Factor

Er du vild med produkter som foundations, concealere, pudder med mere. Så kan du også finde alt inden for denne kategori hos Max Factor. Brandet har ligesom med mascara udviklet mange skønne produkter gennem tiden, som virkelig har gjort en stor forskel for mange kvinder på verdensplan. En pæn makeup starter altid med en flot hud – eller det kan man i hvert fald komme rigtig langt med. Prøv eksempelvis Max Factors Lasting Performance som er en oliefri formel, der holder utroligt længe på huden. Du kan derfor påføre denne foundation uden hele tiden at skulle friske dit look op og sørge for at produktet sidder som det skal. Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation er en anden foundation variant, som er populær hos brugere af Max Factor. Produktet er et sandt multiprodukt som sammenfatter både concealer, foundation og pudder i et og samme produkt. Produktet blender let ind i huden og giver en fuldstændig flawless overflade.

Smukke bronzers og blushes fra Max Factor

Når du har brugt den foundation, concealer, pudder etc. som lige er dig og som opfylder de krav og ønsker du har til din base, så sæt prikken over i’et på dit look ved at benytte de smukke bronzere og blushes som Max Factor også så smukt har skabt. En god bronzer kan være en let og enkelt måde at tilføre huden lidt kulør, men samtidig også fremhæve nogle af dine bedste træk – såsom kindben. Vil du tilmed give dit look et frisk pust, så kan du roligt tilføje en fin Max Factor blush til dit look. Påfør en smule blush på æblekinden og se hvordan bare en smule af denne type produkt kan gøre en stor forskel for dit udseende.

Hvis du er vild med alt der hedder læbemakeup, er det endnu en grund til at du skal have fat i produkter fra Max Factor. Brandet kan tilbyde et hav af smukke farver i forskellige nuancer, så der er rig mulighed for at finde et produkt, der matcher din hudtone helt perfekt. Er man vild med at gå med læbestift eller lipgloss, er det altid dejligt at have lidt at vælge imellem både når det gælder hverdagen, men også, hvis du skal til et festligt arrangement eller en tur i byen.

Kort sagt er der virkelig mange grunde til at købe Max Factor til samlingen derhjemme, da du får utrolig meget for pengene og derfor kan få råd til at lege med endnu flere af de skønne Max Factor produkter. Vil du have Max Factor produkterne til endnu lavere priser, så kan du finde mange af de fantastiske produkter på Luxplus, hvor du kan få udvalget til en slik, hvis blot du har et medlemskab til siden.