Hjemmesko

Alt godt til fødderne

Når du nu alligevel skal i byen for at købe nye støvler, så husk også at købe et par varme hjemmesko. Sådan stod der på sedlen, du fandt i morges. Din mand er sød. Han minder dig om, at du har en tendens til at få kolde fødder. Både i bogstavelig forstand, men også i overført betydning. Han mener det godt. Du smiler. Ved at det er kærligt ment, og du beslutter dig derfor at gøre, som han siger: Forkæle dig selv med et par lækre støvler og et par hjemmesko.

De rigtige hjemmesko

Du tager derfor ind til skobutikken inde i byens gågade for at se på støvler og sko. Du har sådan set ikke en helt sikker idé om, hvordan dine nye hjemmesko skal være. Og det kan faktisk være en udfordring at finde gode hjemmesko til kvinder.
Hjemmesko til kvinder kommer nemlig i rigtig mange forskellige udformninger og materialer. Du kan få dem i læder, skind, filt, stof, mm. Du kan få dem med og uden udsmykninger. Du kan få hjemmesko til kvinder, der har en lille hæl. Du kan få dem med flade såler – og selvfølgelig kan du få dem med eller uden bagklap på hælen. Hvis du ikke har klap på hælen, så ligner de mest tøfler.

Bare ind med foden

Du stikker bare foden ind i dem, og så er de på. Hjemmesko med klap på hælen kan være lidt mere besværlige at få på fødderne. Til gengæld sidder de bedre fast på foden. Så det er meget individuelt, hvilken hjemmesko du skal vælge. En med bagklap, som sidder fast. Eller et par hjemmesko uden bagklap, som du bare stikker fødderne i.

Valget er dit. Prøv dig frem. Bare husk, at du skal kunne lide dine hjemmesko, og du kan være 100% sikker på, at du vil kunne lide dem her. Ellers står de bare og fylder op på din skohylde. Og det er jo ikke meningen. Meningen er, at du ikke skal have kolde fødder.