Var det noget med en pølsevogn til festen?

Der findes mange måder at feste på, lige fra dyre fester på hotellet, til de mere hyggelige havefester med helstegt pattegris og telt. Det, der kendetegner en god fest er som regel, at der er et element, der bryder isen og letter den måske lidt anstrengte stemning, der let kan opstå, hvis nye mennesker mødes første gang. Ofte sker det i form af underholdning, men festen kan for eksempel også have et tema, så alle møder udklædte frem. En alternativ icebreaker er at leje en pølsevogn – det er faktisk muligt, og ikke specielt dyrt. Så er der samtidig også sørget for maden, og det er både sjovt og anderledes.

Står du foran at skulle arrangere et bryllup eller lignende højtidelige fester, er pølsevognen nok ikke den oplagte løsning, men det er den til gengæld i et væld af andre situationer, hvor det hele gerne må være afslappet og uhøjtideligt.

SP-100-L1-495x400nyyy

Lej en pølsevogn med det hele

I forbindelse med bestilling af hotdogs fra en pølsevogn, kender du sikkert udtrykket ”…med det hele”. Og den sætning har uden tvivl været inspirationskilden til firmaet Meddethele.dk, som lever af at udleje pølsevogne til fester og andre arrangementer. Du kan besøge deres hjemmeside her. Det er dog ikke blot pølsevognen du lejer, for som navnet også antyder, er det ”med det hele”.

Ikke alene følger der professionel betjening med i form af både bådepølsepiger og pølsemænd, men der er også mulighed for borde, pavilloner, flag og naturligvis alt hvad der hører sig til af drikkevarer, pølser og tilbehør. Og maden er i høj kvalitet: Pølserne er Langelænder-pølser i mange varianter, og standardtilbehøret er Påskebrød. Firmaet skaffer dog gerne andre typer af brød, for eksempel lidt grovere brødtyper. I det hele taget er fleksibiliteten uovertruffen, og menuen kan sammensættes næsten som du vil have den.

Praktiske ting i forbindelse med leje af pølsevognen

Der er som regel tale om en pølsevogn, der trækkes til stedet af en personbil eller varebil. Er der tale om et specielt underlag, trange adgangsforhold eller lignende, er det vigtig at få problemerne afklaret på forhånd, hvis arrangementet skal forløbe gnidningsfrit. Men hvis blot Meddethele.dk er informeret på forhånd, kan næsten alt lade sig gøre. Eksempelvis har de afholdt pølsefester på hustage, hvor pølsevognen blev hejst på plads med en kran.

Det er også vigtigt at have afklaret det praktiske omkring strøm. Virksomhedens standardpølsevogne skal helst have adgang til 380/400 Volt, men man råder også over gasdrevne vogne, som kan bruges i nødstilfælde. Du kan således i princippet afholde pølsefest ude midt i ørkenen – men husk lige at informere om forholdene i god tid.