Mænd ingen adgang

Oprindeligt havde vi seks kvinder, der mødes en gang om måneden, en ganske almindelig strikkeklub. Indrømmet, vi gik nu ikke så meget op i det med at strikke, men vi nyder samværet med hinanden og at få en rigtig kvindesnak i et forum, hvor mænd absolut ikke har adgang.

På et tidspunkt for godt et par år siden nævnte Ingelise, at hun i et stykke tid havde foretaget en del af sine indkøb af tøj i forskellige netbutikker, og hun foreslog, at vi kunne bruge vores klub til at købe ind sammen, for på den måde er det lettere at sikre sig, at man får købt for tilstrækkeligt mange penge til, at man ikke skal betale for fragten. Og hendes erfaringer var nu også, at tøjet er lidt billigere i netbutikkerne end i de fysiske forretninger.

Det gik vi andre ind for, så på vores følgende møde havde nogle af os medbragt vores bærbare computer, så vi kunne sidde et par stykker sammen og kigge på de netbutikker, vi valgte at gå ind på. Det var både sjovt og hyggeligt, og allerede den første aften sendte vi en samlet bestilling af sted.

Næste gang vi mødtes, fortalte Hanne, at mange af netbutikkerne opererer med rabatkoder, så man typisk kan få sine varer med et prisnedslag på 10 procent. Jeg havde godt hørt lidt om det, men jeg havde endnu ikke selv prøvet at bruge sådan en kode.

Men Hanne havde på forhånd fundet en cdon rabatkode, for vi havde inden mødet aftalt, at vi skulle kigge nærmere på netop den webshop, der jo har et gevaldigt stort udvalg – også af andet end tøj.

Og så gik det ellers slag i slag på de følgende møder, for vi fandt jo hurtigt ud af, at det er nemt at få sig en rabatkode, og når vi køber ind sammen, når vi jo altid langt over det minimumsbeløb, som i mange tilfælde kræves, hvis man skal have rabatten.

Selv mødte jeg en aften op med en zalando rabatkode, som gav hele 15 procents rabat på det samlede indkøb, og da vi seks piger tilsammen købte for godt 3.000 kroner, blev det trods alt til en hel del penge.

På et tidspunkt begyndte vi også at indkøbe tøj til vores mænd. Det viste sig, at det havde de fleste af os faktisk gjort i årevis, for mænd går ikke særligt meget op i, hvordan for eksempel deres skjorter ser ud, bare de har den rigtige størrelse.

Derfor skulle vi så også handle i netbutikker, der ikke kun sælger dametøj, og det var faktisk mig, der tog hul på det, fordi jeg havde fundet en asos rabatkode her: http://www.monsterrabatkoder.dk/store/asos , og netop asos sælger også tøj til mænd. Så der blev købt både skjorter og jeans den aften.

Et par måneder senere skulle vi igen købe noget herretøj, og jeg foreslog at finde noget hos ”Smart Guy”, men jeg blev belært om, at den netbutik har skiftet navn, og Ingelise havde faktisk en stylepit rabatkode, som vi kunne benytte.