Citater på wallstickers

Det er blevet forår, og det betyder, at jeg er i gang med at få rykket rundt på møblerne i stuen og få sat ny dekoration op i børnenes værelser. Der går altid sådan lidt husmor i mig, når det bliver forår. Måske fordi jeg er glad. Dagene er blevet længere, og træerne har knopper. Så får jeg en masse energi, og den bliver omsat til at gøre nogle små ændringer i huset. Fx at flytte rundt på møblerne.

Ha! Det bliver sommertid, og vi stiller havemøblerne frem – er det ikke det, man siger? Jeg omstiller bare møblerne!

Stuen i forårshumør

Stuen har fået en omgang, sofaen er blevet vendt, så når man sidder i den, så kan man se direkte ud i haven. Vi har nogle store panoramavinduer, og det er dejligt lyst – og udsigten er flot. Vi kan faktisk se havet fra stuen.

Børneværelserne er jeg i gang med. Jeg har fået malet væggene. Det var hårdt tiltrængt. De har fået en flot elfenbensfarve. Ikke kridhvid heller ikke beige, men sådan, ja, elfenben. Det er faktisk flot, så jeg overvejer, om jeg skal give soveværelsets vægge en omgang med den samme farve.

Wallstickers til børn

Jeg skal have nogle flotte wallstickers op på børnenes værelser. De var ret glade for dem, jeg hev ned, men jeg blev tilgivet, da jeg lovede at sætte nye op. Min store pige fortalte mig, at hun gerne ville have mindst én wallsticker med et citat. Det har jeg lovet hende, at hun gerne må få. Og de fås jo også specielt til børneværelser – se her.

Nu er det, bare at de wallstickers citater, jeg har set, er sådan lidt trivielle. Det synes jeg. Det er som regel de her ordsprog, som, selvom de er skrevet rigtigt, så bliver de brugt forkert. Så jeg har lidt en opgave med at finde en wallsticker, som hun bliver glad for, og som jeg vil kunne holde ud at læse hver gang, jeg er på hendes værelse for at samle vasketøj op.

Jeg har kigget lidt på, hvad man kan få af wallstickers med citater. Jeg synes ikke, de er spændende. De er flotte, og mange er kærlige og sjove. Men de er ikke lige det, som jeg har en idé om, vil være passende til hende. Jo, den er da sød den der om, at ”små hjerter kan også føle store ting”, men jeg vil gerne have, hun får et citat med lidt mere ’bid’ i.

Hvad med emaljeskilte?

Jeg har tænkt lidt over at få lavet en særlig wallsticker til hende. Winston Churchill har en gang sagt: ”Hvis du går gennem Helvede, så bliv ved med at gå.” Det kan jeg godt lide, men på den anden side, det er måske lidt for hårdt til en 15 årig pige.

Jeg tror, at hvis jeg skal vælge mellem de to wallstickers citater, så tror jeg, at det bliver citatet fra Peter Plys om de små hjerter. Det vil min datter helt sikkert sætte pris på.

Min drengs værelse skal også have wallstickers. Her er det nemt, det skal være noget med dyr på. Han elsker dyr.  Overvejer faktisk også lidt de der skilte i emalje og metal: https://www.nicewall.dk/emaljeskilte