Køb stigegolf og få en sjov dag

Hvis du f.eks. skal i sommerhus med familien, eller du blot mangler en sjov og anderledes udendørsaktivitet, der kan samle alle, er et spil stigegolf det helt rigtige for dig. Læs med herunder, og find ud af, hvad stigegolf egentlig er, og hvordan du finder det.

Hvad er stigegolf?

Stigegolf er et udendørsspil, der i de fleste tilfælde er lavet af træ. Det er et stativ, der på en måde er formet som et H, og så går det ud på at kaste snore med kugler i hver ende på hver af de horisontale pinde. Den øverste giver flest point. Du er garanteret en masse sjov og grin, hvis du spiller det.

Sådan finder du det

Når du skal finde stigegolf, kan du med fordel lede på nettet. Her vil du i mange tilfælde kunne finde det billigt, og udvalget vil være stort.

Du kan starte med at søge på stigegolf, og så skal der nok komme nogle sider frem, som du kan bruge til noget, som eksempelvis denne her: https://www.hyggeonkel.dk/overblik/stigegolf/.

Derefter kan du kigge disse sider godt igennem, og så skal du til sidst blot vælge det spil, som du mener, er helt perfekt til dig. Og så har du faktisk anskaffet dig stigegolf.