Drømmen om succes

At have succes kan jo unægtelig måles i mange parametre, men mon ikke de fleste kan nikke genkendende til ønsket om at have en succes som for eksempel den, ejendomsinvestoren Christian Riiber har skabt sig? Det skulle jeg da mene, for her er der tale om en mand, der via godt købmandskab og fornuftig tilgang til tingene har skabt sig en god forretning. Christian Riiber er blot en af mange, der har gjort det godt, og han er et udmærket eksempel på, hvordan “det ene kan føre til det andet”.

Christian Riiber startede som materialist

Den omtalte Christian Riiber, som vi har valgt at bruge som eksempel på en succes, startede egentlig som materialist, og gennem nogle år opbyggede han flere meget veldrevne Matas forretninger. Da så CVC kapitalfond i sin tid overtog Matas A/S, solgte han disse forretninger til dem. Og dermed var grunden lagt for et yderst interessant set-up.

Christian Riiber brugte provenuet fra salget til at investere (faktisk opkøbe) i en lang række ejendomme, der således kom til at udgøre en ganske betragtelig portefølje. Og disse ejendomme driver han så i dag med stor succes. Her kan vi virkelig tale om en succesfuld exit fra én type virksomhedsdrift og direkte over i en anden type.

Mere om Christian Riiber

Hvis du er interesseret i at se mere om Christian Riiber, er der her nogle udmærkede hjemmesider at se nærmere på:

Link til kort gennemgang

Kontakt til Riiber

Og når vi så er ved det med succeser, er det vel værd at nævne et af de firmaer, der har gjort det virkelig godt i cateringbranchen i 2012: Skov og Stubbs.