Stylish bathroom with glass elements in apartment

Brusevægge af glas

I er ved at nå i mål med det nye hus. Det er et hus, som I selv bygger. Altså ikke helt konkret: Håndværkerne bygger det for jer. Men det er jer, der har tegnet det. I har også selv sørget for at få byggetilladelse. I har dog også en god ven, der har givet jer lidt gode råd med på vejen. Han er arkitekt. Og han står officielt som den, der er ansvarlig for byggeriet.

Materialer

I er nu nået så langt, at I er ved at vælge materialer, der skal bruges i rummene, som I skal leve i. Der er tale om, at I skal finde gulvbelægning, klinker til badeværelset, armaturer, toiletkumme og alt det der også hører hjemme i køkkenet. Det er noget af et arbejde. Men det er også sjovt, fordi det er i denne proces, at I opdager nye måder at indrette jer på. I opdager produkter, der kan gøre livet lettere for jer – og som også kan sikre, at i bevarer jeres gode stil. Og stil har I. Det er bare en del af jer. Der skal være stilfuldt i jeres hjem. Det er lykkedes for jer at finde armaturer og hårde hvidevarer til køkkenet, som passer til gulvbelægning, bordplader og væggenes klinker. Men i badeværelset er det lidt mere besværligt.

Bruseniche i glas

I har overvejet at få en bruseniche sat op. En pæn hvid én. Men det er bare ikke den rigtige løsning. Den rigtige løsning er at få sat en glas brusevæg som her op i badeværelset. Den vil sikre, at der ikke opstår en klaustrofobisk følelse, fordi rummet er ret lille. Det er derfor ikke en muret bruseniche I skal have. I skal danne en lille bruseniche af gennemsigtige brusevægge og måske en dør, der nemt kan åbnes. Det vil sikre, at der er lys – og at der nemt kan luftes ud.