E-cigaretter storsælger

E-cigaretter storsælger i Danmark og med god grund. Det er blevet et sandt helvede at være traditionel ryger. Folketinget har to gange besluttet at stramme den i forvejen stramme rygelov. Dette bevirker at man stort set ikke må ryge nogen steder indendørs i det offentlige rum. Ja sågar i ens eget hjem i nogle tilfælde.

Det betyder at flere og flere vælger at gå over til e-cigaretter og derfor er resultatet at e-cigaretter storsælger i Danmark. For med en e-cigaret må man gerne dampe stort set lige der, hvor man har lyst, medmindre det direkte står skiltet at det må man ikke. For e-cigaretter er ikke (endnu) omfattet af den strikse rygelov.

Derudover er der mange andre gode grunde til at e-cigaretter storsælger i Danmark. For eksempel tyder megen forskning på at det er hele 99% mere sikkert at ryge el-cigaretter fremfor traditionelle cigaretter. Der er mange årsager til dette den primære er at e-cigaretter ikke indeholder tjære eller additiver. De indeholder de stoffer der skal til at damp processen virker og de smagsstoffer som skal til for at dampen smager af det man ønsker. Så udover friheden til at ryge hvor man vil får man også en sundere rygeoplevelse.

En helt tredje grund til at e-cigaretter storsælger i Danmark er at det er betydeligt billigere at dampe fremfor at ryge traditionelle cigaretter. En pakke brandname cigaretter koster 43 kroner hvilket gør rygeudgifter for en pakke om dagen ryger er på 1200 kroner. For dette beløb kan man få rygevæske nok til et helt år. Og en anden fordel man kan selv bestemme hvor meget nikotin der skal i ens væske og på denne måde kontrollere hvor meget nikotin man ønsker at indtage. Så hvis man kan lide det kan man ryge mindre men med en større styrke og på denne måde spare på væsken men få samme indtag af nikotin. Endnu en grund til at e-cigaretter storsælger i Danmark.

E-cigaretter sælges primært via specialiserede webshops på nettet. Et eksempel på sådan en e-cigaret shop er Smartsmoke, som udover selve e-cigaretterne også sælger en masse forskelligt tilbehør.