Ferie på landet

Der er ikke noget, som en rigtig dejlig dansk ferie på landet. Sådan en ferie, hvor man tages tilbage til svundne tider og får lov at opleve land livet, som det blev levet for år tilbage.

Men heldigvis er der steder i Danmark, hvor man kan få lov at opleve sådanne ferier. Steder, hvor landlig idyl er i højsædet og hvor nostalgien krydres med oplevelser fra en svunden tid.

Sådan et superdejligt landlig sted finder du netop hos Nymarksminde, som ligger i Vodskov i det nordlige Jylland. Her kan man få lov at opleve en vaskeægte bondegårdsferie som i gamle dage. Prøv at se her, hvilken skøn bondegårdsferie stedet kan byde på.

Nymarksminde er en ren perle, som rummer oplevelser for hele familien. Udover de dejlige lejligheder er der masser af muligheder for aktiviteter, både på selve Nymarksminde og i det omkringliggende område.

Nymarksminde byder blandt andet på masser af traditionelle danske bondegårdsdyr, et stort legeområde og mulighed for at grille. Og samtidig råder Nymarksminde også over en sjov og udfordrende fodboldgolfbane. Så der er rigeligt at få tiden til at gå med under en bondegårdsferie på stedet.