Weber og Herstal

Det er temmelig ærgerligt, at vi nu skal af med vores særdeles gode naboer, Gert og Annie, for de har gennem nogle år været særdeles gode naboer, som vi er kommet rigtig godt ud af det med. Men Gert har fået nyt job, hvor han skal lede en filial af det firma, han har været ansat i, og den filial ligger i Shanghai, så de skal flytte langt væk.

Nu har de fået solgt deres hus, men de skal også af med alt deres bohave, og de har valgt at indbyde alle beboerne her på vejen til en auktion over det hele. På forhånd har de tilbudt os at købe deres Weber Spirit grill til nærmest foræringspris, for den har jeg længe været lidt misundelig på.

De har også spurgt, om der er andet, vi kunne tænke os, men vi har nu takket nej, for det ville jo være lidt uretfærdigt overfor de andre beboere, men min kone har dog tænkt sig at byde på auktionen på lørdag, for hun vil gerne have de to næsten nye Herstal lamper, som Gert og Annie har hængende over deres spisebord.

Der er nu også andre, der har gjort en god handel inden auktionen, for Gert og Annis naboer til den anden side har købt alt inventaret i det drivhus, som Gert satte op sidste sommer. Selve drivhuset følger med i hushandelen, så de nye ejere får glæde af det. Vi har ikke noget drivhus, for vi synes ikke, at vi har tid nok til at passe sådan et.