Til New York

Fødselsdage er og har altid været en stor ting for mig. Både min egen og mine nærmestes. Om godt en måned bliver jeg 50 år, og det er jo en stor dag. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg bliver 50 år gammel. Jeg føler mig som 35 år indeni og ser også sådan cirka sådan ud udenpå, men mit pas lyver jo ikke, så dagen skal fejres med maner!

Og hvad finder man så på til en 50-års fødselsdag? Hvordan skal den fejres?

Tjah – man kan jo altid holde en stor fest. Det er jo sikkert også, hvad folk forventer. Men men – det er jo min fødselsdag og ærlig talt, så er en stor fest ikke noget, jeg tørster efter. Det er bare en masse stress og arbejde for mig – og det er jo min dag, så jeg tænker i andre baner.

Jeg har aldrig været i New York. Tænk, at kunne se the Status of Liberty på dagen med min mand. Spise pizza, som man gør det i New York, gå en tur i Central Park, besøge Metropolitan Museum of Art, se fantastiske Grand Central Terminal eller hvad med Times Square? Nyde udsigten fra Brooklyn Bridge. Der er så mange ting at se i New York, og det kunne da være en fantastisk måde at fejre dagen på sammen med min mand.

Jeg har været online for at finde billige flybilletter til New York, og det ser ikke så slemt ud. Jeg skal også have fundet et hotel til os, men det regner jeg med, at jeg kan booke i samme ombæring. Der skal ikke spares på noget med hensyn til vores forplejning, men jeg kan da lige så godt finde de billigste flybilletter til New York.

Har du erfaring med nogle af de portaler, der findes online? Eller skal man købe dem hos en rejsearrangør – eller måske direkte hos flyselskabet? Lad mig høre dine erfaringer, så jeg kan få booket vores flybilletter til New York og få fejret den store dag 🙂

Opdateret: Jeg har fundet det bedste sted at købe de billigste billetter: rejsepriser.dk