Til Grækenland i år

Jeg er faktisk kommet i tvivl igen. Det er temmelig svært at tage en beslutning. Den nye variant af Covid-19 kræver flere og flere syge mennesker. Alt tyder på, at det er mennesker, der ikke er vaccineret, der bliver smittet. Selv er jeg og min ægtefælle vaccineret, men vores børn er endnu ikke. Og det får mig til at tvivle på, om vi skal aflyse den rejse til Grækenland, som vi har bestilt. Jeg så jo den her artikel om, at smitten stiger i Sydeuropa. Skal vi aflyse, eller skal vi ikke? Det er det store spørgsmål.

Trænger til det

Vi kan tage chancen og tage af sted. De siger jo, at øen, vi skal besøge, er Covid-fri. Det betyder vistnok, at hele den lokale befolkning er blevet vaccineret – og det er jo betryggende at vide. Men hvad med de andre turister, der også besøger øen? Jeg har læst mig frem til, at Grækenland har ret strenge krav, for at man skal testes, inden man får lov til at komme ind i landet, hvis man ikke har bevis for at være vaccineret eller have været syg inden for de sidste 6 måneder. Skal vi lade børnene blive testet? Det koster jo nogle penge. Men nu har vi bare glædet os så meget til at komme afsted, at det vil være en meget bitter pille at skulle sluge.Vi savner rejselivet i den grad!

Har kigget hele foråret

Vi har jo kigget på rejser til Grækenland hele foråret. Vi kiggede med håbet om, at rejsevejledningerne ville blive lidt mindre skrappe. Og det blev de jo. Det er tilladt at rejse til andre EU-lande. Jeg bliver nødt til at tage en alvorlig samtale om det her med min ægtefælle, inden vi tager en endelig beslutning. Måske er situationen i virkeligheden ikke så slem, sådan som medierne en gang imellem kan få det til at se ud som.