Gang i butikken

Hold da op hvor havde jeg brug for nogle foldere og en masse visitkort, for lige pludselig væltede det ind med ordrer og forespørgsler i min lille internet virksomhed. Det er kommet helt bag på mig, at interessen for at købe smykker og accessories på internettet er så stor, så i disse dage har jeg vældig travlt. Og mange er så ivrige efter at købe, at de gerne tager et af de hurtige kviklån for at købe hos mig. Det er jo så deres valg.

Jeg sælger smykker

Jeg sælger smykker og tasker fra et afrikansk land, produkterne er fremstillet af brugt emballage og andet såsom cykelslanger, pap, papir og sodavandsflasker. Enkelte smykker er fremstillet af glas, slebet i forskellige figurer og mønstre, og de er meget populære, især de smykker der forestiller ugler.

Da jeg oprettede min netbutik, havde jeg forinden tænkt på, at mine salgsvarer skulle være nemme at sende og ikke fylde for meget. Derfor havde jeg indkøbt et beskedent antal boblekuverter, men det viste sig, at de slet ikke slog til. Selv om min lille butik havde pæn succes, må jeg erkende, at det irriterede mig voldsomt, at jeg skulle bruge tid på at købe og hente kuverter inde i byen, jeg skulle også bruge tid på at sætte mine labels på forsendelserne.

Nu har jeg heldigvis fundet ud af, at meget kan købes på internettet, og ved at købe mine kuverter og visitkort på nettet sparer jeg tid og heldigvis også penge.  Det er ualmindeligt nemt, jeg kan selv designe mine visitkort og for den sags skyld også de foldere og flyers, jeg sender med til mine kunder. Faktisk en opgave jeg synes er rigtig sjov. Og helt ærligt: Det er både sjovere, nemmere og billigere at købe tryksager online.

Emballage?

Det er jo altid en udfordring med emballering, men jeg har fundet verdens bedste sted at handle. Der får jeg ikke blot super service og god rådgivning – jeg får også virkeligt gode priser på emballage og gaveindpakning. Og det er sgu en sjælden kombination nu om dage, ikke? Enten er det dyrt og godt – eller billigt og skidt,. Men ikke hos Jakodan 🙂