Pistol til massage

Min mor forstår ikke altid, når jeg driller hende. Og det gør jeg temmelig tit. Hun fatter det bare ikke. Også selv om jeg har forklaret hende det mange gange. Jeg driller hende kun, fordi jeg holder af hende. Hvis jeg ikke holdt af hende, ville jeg ikke drille. Så ville jeg være ondskabsfuld. Men min mor hører åbenbart ikke efter. Så sent som i går kom jeg til at såre hende forfærdeligt. Hun græd og var helt ulykkelig. Jeg kunne næsten ikke få hende til at holde op med at græde. Det var først, da jeg viste hende, at min massagepistol slet ikke er en rigtig pistol.

Min fejl sikkert

Du spørger nok om, hvad det var jeg gjorde. Ja, altså jeg var jo lige kommet hjem efter træning nede i håndboldhallen og havde ligesom en del adrenalin i kroppen stadigvæk. Den skulle jeg bare af med. Og en af de måder jeg kommer af med den på, er ved at lave nogle strækøvelser, så mit åndedræt kan komme ned i gear. Jeg plejer at lave strækøvelserne på stuegulvet. Vi har sådan et blødt tæppe, som jeg kan ligge på. I går havde jeg så bare ondt i læggene efter øvelserne. Det var, som om der var ved at gå krampe i højre ben. Så jeg hentede min massagepistol og pegede ind mod lægmusklerne. Det hjalp.

Min mor tog fejl

Min mor kom ind i stuen lige i det øjeblik og troede, at jeg var ved at skyde mig selv i benet. Hun fór hen og flåede pistolen ud af hånden på mig. Jeg sprang op og vred den fra hende. Og så førte jeg den op mod min tinding og råbte til hende, at jeg slår mig selv ihjel. Hun blev fuldstændig stum. Nærmest forstenet. Jeg kom til at grine og sagde så, at selvfølgelig slår jeg ikke mig selv ihjel. Det kunne jeg slet ikke finde på. Men min mor var rystet. Måske også gal i hovedet på mig. I hvert fald brød hun helt sammen og fortalte mig, at jeg bare skulle forsvinde. Hun satte sig i sofaen og hulkede. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre. Satte mig ved siden af hende og holdt om hende. Fortalte hende, at jeg jo bare drillede hende med pistolen.

En omgang skældud

Hun begyndte at skælde mig ud. Sagde, at det var ondskabsfuldt og modbydeligt, hvad jeg lige havde gjort. Hun spurgte mig, også hvor jeg har fået fat i den pistol henne. Jeg fortalte hende, at det ikke er en rigtig pistol. Altså sådan en med patroner eller kugler. Jeg forklarede hende, at det er en massagepistol, som man kan købe mange steder. Også på nettet. Jeg viste hende, hvordan den fungerer. Førte den op til hendes skulder der, hvor jeg ved, at hun altid spænder op, når hun er stresset eller føler sig presset. Jeg kunne mærke og se på hende, at hun begyndte at slappe af. Hun bad mig om aldrig at drille sig på den måde igen. Hun var blevet så forskrækket, da hun så pistolen, at hun slet ikke kunne håndtere min humor.