Spændende ferieland

I USA finder man mange spændene destinationer, og det er muligt at finde noget for en hver smag. Man kan opleve alt fra de bedste sandstrande, til de store pulserende storbyer. Landet er spækekt med nationalparker hvor der altid er storslåede naturoplevelser i vente. Samtidig rummer USA masser af andre spændene seværdigheder og med de mange muligheder bliver man aldrig træt af at besøge landet. De er altid en ny oplevelse i vente.

For mit vedkommende så er USA rejser helt klart det sted hvor jeg har fået mine livs største oplevelser.

Jeg har besøgt landet ialt 5 gange og selvom der er stedejeg har besøgt flere gange er der altid gode muligheder for kombinere det med noget nyt. Min helt klare favorit destination er Californien, hvor der klar kan anbefales at tage på en kør-selv ferie. Det er en god idé at planlægge en stor del af rejsen hjemmefra, da man hurtigt kan bruge for meget spildtid ved at vælge nogle forkerte veje eller hoteller. Det er også en god ide at have styr på lejebilen inden man begiversig afsted.

På en Californien rejse kan man besøge spændende byer som Las Vegas, San Francisco, Los Angeles og San Diego. Alle byerne har hver deres unikke kendetegn, seværdigheder og attraktioner.

Og selv om de ligger i rimelig kørselsafstand til hinanden er der nye oplevelser nok til at man aldrig kommer til at kede sig. Storbyerne kan nemt kombineres med ture til de flotte nationalparker som Yosemite og Grand Canyon, afslappende dage ved stranden samt actionpakkede oplevelser i de hæsblæsende forlystelsesparker.

Hawaii fra Californien

Hvis du alligevel er i Californien, og du har mod på og tid til en helt unik oplevelse, er det altså i den grad værd at besøge Hawaii! Du flyver dertil fra for eksempel Los Angeles, og jeg kan varmt anbefale at benytte Nicks Amerika til at strikke hele ture for dig. De er specialister i rejser til Hawaii.