De bedste spil til haven

Når vejret er godt drages man til at komme udenfor. Gerne så hurtigt som muligt og i så lang tid, som det kan lade sig gøre. Når man bor i det kolde nord, gælder det nemlig om at udnytte det, når vejret endelig tillader, at man opholder sig udendørs.

For alle de danskere, som enten bor i eget hus eller som måske har ⓘ sommerhus eller lign. fritidsbolig, er der næsten altid nogle opgaver, som man kan give sig til udendørs, når vejret er godt. Det kan være at male hus eller stakit, klippe hækken eller græsset, luge ukrudt eller lign. opgaver.

Men nu skal det hele jo ikke gå op i rutineopgaver og faste pligter. Det er vigtigt indimellem også at give sig tid til bare at være sammen om nogle hyggelige aktiviteter. Og når vejret er til det, skal det selvfølgelig foregå udenfor.

Alt afhængig af alder, interesser og familieforhold er der masser og ting man kan lave i fællesskab i det udendørs rum. En god aktivitet er altid at finde nogle spil, man kan være fælles om. Og her er der heldigvis masser at vælge imellem, når det gælder spil til haven.

Nogle af de meste kendte og populære er spil som f.eks.:

  • Stangtennis
  • Kongespil
  • Ribbegolf/stigegolf
  • Kroket
  • Rundbold

Nogle af spillene ”fungerer” bedst, hvis man er på nogenlunde samme alder, eller i hvert fald har nogenlunde samme fysiske statur og kræfter. Det kunne f.eks. være et spil som stangtennis. Mens andre spil er helt oplagte at spille sammen uanset alder og fysik. Det kunne f.eks. være et familiespil som rundbold.

Men der er selvfølgelig mange andre sjove udendørs spil, mere eller mindre kendte, som det f.eks. kan ses her hos hyggeonkel.dk: https://www.hyggeonkel.dk/havespil/. Uanset om i er en stor eller en lille familie og om der evt. er et stort aldersspænd, så er der rigeligt med muligheder, når I skal finde nogle sjove spil. Så det er bare om at kaste jer ud i det – det kommer I ikke til at fortryde.