Problemfri flytning

Min kone og jeg sad mageligt tilbagelænet i vores ⓘ bil og ventede på, at flyttemændene skulle bære de sidste ting ud af huset, så vi kunne få låst entredøren og komme af sted til vores nye bolig, som er en ejerlejlighed tæt på byens centrum.

Vi kom til at snakke om den gang, vi var unge og også skulle flytte et par gange. Da lejede vi en stor varebil og klarede selv flytningerne, for der var ikke råd til at få andre til det. Det er der nu, og i forbindelse med denne flytning havde vi entreret med et flyttefirma i Odense, som på forbilledlig vis har klaret det hele for os indtil nu. Det var dem her.

Det er lidt af en tillidssag at få andre til at klare en flytning, for man vil jo gerne passe godt på sine ting, og vi har da også være uheldige en enkelt gang, da vi havde et flyttefirma i København til at klare flytningen fra hovedstaden til Jylland, fordi jeg havde fået nyt arbejde, som betingede, at vi flyttede.

Den gang gik flere ting i stykker under flytningen, blandt andet en ret kostbar loftslampe, som vi dog fik fuldt ud erstattet. Da vi for seks år siden valgte at flytte til Fyn, entrerede vi med et flyttefirma i Aarhus, og ved den flytning var der ingen problemer af nogen art.

Nu er vi ikke længere aktive på arbejdsmarkedet, og vi gider ikke bruge tiden på havearbejde, så derfor har vi valgt at flytte i en nyistandsat ejerlejlighed.