marmar

Flot og slidstærkt børnetøj fra MarMar Copenhagen

Hvis der er nogle her i denne verden, som er storforbrugere af tøj, så er det babyer og børn. Lige fra en baby bliver født, til den rammer slutningen af teenageårerne, vokser den. Et barn vokser især eksponentielt i sit første leveår, og det går meget stærkt. Derfor er det vigtigt som forældre, at man har et godt basislager af tøj til sine børn, da de får brug for en hel del indtil de flytter hjemmefra.

Noget af det som er vigtigt, når det kommer til børnetøj – hvad enten det er drengetøj eller pigetøj, er, at tøjet er lavet af gode, holdbare materialer, da børn er meget aktive, og de kan også nemt blive beskidte. Derfor skal deres tøj være af god kvalitet, så det ikke mister farven eller faconen ved hyppig vask, samtidig med at det skal være behageligt for barnet at have på og være til at bevæge sig ordenligt i.

marmar

Et af de meget populære brands blandt børnetøj herhjemme er det danske mærke, MarMar Copenhagen. MarMar Copenhagen er stiftet af Marlene Anine Holmboe, der designer drengetøj og pigetøj i str. 0-14 år, som er klassisk og cool med et tvist. MarMar Copenhagens børnetøjskollektioner er enkle, stilrene og unikke, og tøjet kan sammensættes på mange forskellige måder, alt efter hvad dagen bringer. Børnetøjet har komforten i højsædet, og det er designet til at børn og unge kan opleve verdens på deres præmisser. Derudover er alt MarMar Copenhagens børnetøj lavet i øko-tex certificerede tekstiler, der betyder at tøjet tager hensyn til miljøet lige fra design til færdigt produkt.

Hvis du gerne vil have fundet et godt sted at handle produkter fra det populære brand, MarMar, så kan det helt afgjort anbefales, at du sørger for at gå på Lillepot.dk, som er en dansk webshop med et stort og bredt udvalg af tøj fra lige netop denne producent.