SU og modetøj

Vores yngste datter er studerende, men hun har valgt at blive boende hjemme hos os, da vi ikke har noget at indvende mod det. Hun har nok først og fremmest tænkt økonomisk i forbindelse med at blive boende hjemme, for skal man klare en husleje, er der ikke meget tilbage af den SU, hun kan oppebære.

Som hjemmeboende har hun overskud til at dyrke en af sine interesser, nemlig at gå smart klædt. Bevares, SU’en rækker ikke til dyrt designertøj af de mest kendte mærkevarer, men mindre kan jo også gøre det, og hun er faktisk altid meget smagfuldt klædt på.

Min kone roser hende for hendes gode smag, både når det gælder ⓘ sko og de mange forskellige accessories, unge piger bruger nu om dage. Men lige i øjeblikket kan de nu ikke blive helt enige om stilen på vores datters dametøj. Det skyldes, at hun har fået en dille, der går ud på, at det hele skal være vintage eller retro, som jeg plejer at kalde det. Så vi ser hende mest i tøj, der ligner noget fra 1980’erne.

Hun har fundet sig en second hand butik, hvor hun for rimelige penge kan anskaffe sig det modetøj fra for 20-30 år siden, som hun lige i øjeblikket foretrækker.

Forleden dag kom hun hjem med to tasker i udpræget vintage stil, som hun havde købt for meget få penge, og hun havde også købt et par solbriller, der ligner noget fra forrige århundrede. Vi griner lidt, for den dille går nok snart over.

Nå – hun er jo også altid frisk på at låne lidt, og det er jo nemt at finde et forbrugslån nu om dag. For eksempel her:

http://www.eikbank.dk/forbrugslaan/