Udvikling i WordPress

Du har i flere år blogget om hverdagslivet med små børn, om mad og livsstil – og om det at være mor med en karriere. Lige da du startede din blog var det bare for sjov. Du lavede din egen WordPress hjemmeside. Det var sådan set meget nemt – og det var gratis for dig. Og det gav dig mange sjove timer, hvor du sad og skrev små tekster om dit liv. Indlæggende blev lagt ud på din hjemmeside.

Godt modtaget

Til din store overraskelse blev dit site godt modtaget. Du fik mange søde kommentarer fra andre kvinder, som kunne genkende sig selv i det, du skrev om: Frustrationerne over børnenes sygdom, glæden ved at servere sunde måltider, forundringen over, at naturen har så store kræfter osv.

På et tidspunkt fik du så mange følgere, at du følte, at du måtte udvide den til også at indeholde sider om nogle af de produkter, du anvender i køkkenet eller køber til børnene. Men hvordan skulle du gøre det? Din tid var knap. Og din viden om webudvikling helt utilstrækkelig.

Konsulent til WordPress

Derfor fik du ’ansat’ en webudvikler til at hjælpe dig – sådan lidt som en konsulent. Han arbejdede på din WordPress hjemmeside i nogle få timer og fik det hele til at fungere, sådan som det skulle. Og nu? Ja, du kan se, at din skare af følgere er blevet rigtig stor. Du er derfor ved at overveje, om du skal have gjort endnu mere ved din hjemmeside, så du faktisk kan lave en shop, hvor dine følgere kan købe nogle af de produkter, som du skriver om. Sådan direkte fra dig og ikke via et link.

Dine overvejelser går på, om du kan finde tiden til også at drive en webshop. Og det skal du være helt sikker på, at du kan, inden du beder din konsulent til webudvikling om at sætte en shop op for dig.

Hvad er WordPress?

WordPress er en open source-software og et content management system (CMS), der er specielt designet til at hjælpe brugere med at oprette og administrere blogs og hjemmesider. WordPress er kendt for sin brugervenlighed og fleksibilitet, og det giver brugerne mulighed for at oprette alt fra simple blogs til komplekse e-handelsplatforme og virksomhedshjemmesider. WordPress blev lanceret i 2003 og er i dag en af de mest populære platforme til oprettelse af hjemmesider i verden, og den bruges af millioner af mennesker over hele kloden.