Løb og se godt ud

Efter at jeg er kommet med i en lille gruppe af kvinder, der tre gange om ugen løbetræner i et skovområde lige udenfor byen, er det blevet meget nemmere for mig at tage mig sammen til at holde træningen vedlige. Der er vist egentlig ikke tale om nogen gruppepres, men det er i hvert fald for mig mere tiltalende at komme ud at løbe, når det er sammen med andre.

Og der er ingen af os, der dyrket idræt på eliteplan, så vores løbetræning handler mest om at holde sig i form og holde vægten på det rigtige niveau. Dertil kommer, at vi faktisk hygger os godt sammen både før og efter løbeturene. Mens vi løber, koncentrerer vi os om det, så vi snakker faktisk sjældent sammen under selve løbeturen.

Tøjet

Noget af det, vi helt naturligt snakker meget om, er det tøj, vi har på under løbetræningen. Om sommeren er det nemt nok, for så har vi alle sammen bare et par helt almindelige billige løbetights med korte ben og en top af en eller anden art på.

Og der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi inspirerer hinanden, når det gælder valget af løbetights. Der er vist gået en lille smule mode i os på det områder, for nu drejer det sig om at have nogle smarte tights på – og ikke bare et par helt almindelige, ensfarvede nogen.

Om sommeren løber vi vist alle sammen uden at have trusser på under vores tights, for det er nu én gang det mest behagelige, og sådan nogle tights er jo på ingen måde gennemsigtige, så når det er tilstrækkelig varmt i vejret, er trusser helt overflødige. Og vores tights skal jo alligevel til vask efter sådan en løbetur.

Selv sværger jeg til tights af mærket Under Armour, som nok er det fabrikat, jeg befinder mig bedst i. Jeg er da godt klar over, at der selvfølgelig også er andre fabrikater, der sikkert er lige så gode til at transportere sveden væk fra kroppen og stramme musklerne op, men nu har jeg vænnet mig så meget til det mærke, at jeg ikke har lyst til at prøve noget andet.

Under Armour

Det var min mand, der for år tilbage anbefalede mig Under Armour. Han har, lige siden før vi mødte hinanden, løbetrænet meget, og på et tidspunkt ville jeg gerne ud at løbe sammen med ham. Det måtte jeg nu hurtigt opgive, for jeg kunne slet ikke følge med i hans tempo og distancer.

En af de andre piger i vores gruppe køber altid løbetights af mærket 2XU. Hun siger, at pasformen i det fabrikat passer hende bedst, og så kan hun godt lide de flotte mønstre, man kan få dem i.

Det sidste mener jeg nu ikke, hun har helt ret i, for jeg har da også nogle tights med lange ben fra Under Armour, som også har flotte og farvestrålende mønstre. Men egentlig kan det med et smart udseende jo være ligegyldigt. Det er vigtigere, at påklædningen er behagelig at have på.