lån til unge

Lån til unge

Selvom man er fyldt 18 og dermed ifølge loven er myndig, er der stadig mange begrænsninger for, hvad man kan. Én af de begrænsninger er at foretage lån. Der er desværre ikke mange, der har lyst til at yde lån til unge og studerende: Forbrugslån-billige.dk/billige-laan-til-studerende/.

Af alle aldersgrupper er det ellers ofte de unge, der kan have brug for et lån. De færreste unge har en stor opsparing, og de er derfor meget mere udsatte, hvis der skulle komme en større ekstra regning. Desuden er mange for nylig flyttet hjemmefra og kan have svært ved at få det til at løbe helt rundt. Hvis man er på SU kan der sagtens mangle lidt penge i perioder.

Nej til lån i banken

De fleste banker vil sige ”Nej tak” til, at låne penge ud til unge, men heldigvis er der nogle, der gerne vil. De fleste udbydere af kviklån har nemlig ikke noget imod, at tilbyde lån til unge. Det er de færreste udbydere af kviklån der er kræsne, når de skal vælge hvem de vil låne penge ud til.

De fleste har nemlig ikke noget imod, at låne ud til nogle hverken unge eller gamle. Så længe at de anser det for sandsynligt, at man kan betale lånet tilbage er de tilfredse. Udbyderne af kviklån løber selvfølgelig også en lidt større risiko end andre låneudbydere her: Billige-kviklån.dk.

Eftersom de ikke kræver nogen sikkerhed kan de risikere, at miste deres penge. Derfor kræver de også en lidt højere rente, og kviklån er derfor ikke noget, man skal være lang tid om at betale tilbage. Hvis man sørger for at betale sit kviklån tilbage hurtigt, kan det dog være udmærket alternativ til banken.

Dårlige betalere i RKI

Hvis der er én ting kviklån udbyderne er gode til, så er det at være påpasselige med at låne ud til dårlige betalere. Derfor er ens chancer meget dårlige (stort set lig med nul) for at et kviklån, hvis man er registreret i RKI. Står du og skal låne penge for første gang, så er det en god idé at læse om, hvordan du gør. Du kan få over 10 gode råd om at låne penge lige hér.

Trustbuddy

TrustBuddy er én af de mange kviklån udbydere, der meget gerne vil låne ud til unge. Hvis du vil låne penge hos TrustBuddy skal du bare være fyldt 18 år så kan du låne op til 5.000 kroner.

TrustBuddy stiller ingen andre krav end, at man skal være fyldt 18 år og man må ikke være registreret i RKI. Så det burde ikke være et problem at få et lån hos TrustBuddy – her kan du trygt ansøge om et lån til unge.