Backgammon er for både børn og voksne

I dagens Danmark sidder de fleste børn og unge foran computeren eller med deres mobil og iPad i hænderne. Sådan har det efterhånden været i mange år, og det synes nærmest som noget nær det det eneste, som børn og unge kan foretage sig nu om dage. De voksne har endvidere travlt med daglige gøremål og glemmer derfor at slappe af og lave noget med børnene.  

Hyg jer sammen om et godt spil 

Hvis man en søndag vælger at tage nogle timer ud af kalenderen for at lave noget helt andet end at bruge computeren som børn og have travlt med alle mulige ting som voksne, så kan man med fordel sætte sig med et godt brætspil og få en masse hyggelige timer til at gå sammen.  

Et godt eksempel på et brætspil er Backgammon. Backgammon er for både børn og voksne og menes at være mere end 5000 år gammelt. Det er derfor et af verdens ældste brætspil og er gennem tiderne blevet spillet af rigtig mange. Spillet benyttes stadig af mange og er en hyggelig ting at gøre som forældre og barn en søndag, hvis man gerne vil nyde hinanden i stedet for at have travlt med alle mulige andre ting.  

Det er sjov og hygge at spille sammen 

Det kan på mange måder være givende og meningsfuldt at slukke mobilen og computeren et par timer og så koncentrere sig om Backgammon og hygge med sin mor eller far, da man så kan bruge tiden sammen og hygge sig. Spillet er enkelt at lære og man kan nemt bruge flere timer med grin og spil, hvis man først kommer rigtigt ind i det. Backgammon er som sagt for både børn og voksne, så det er ikke en fordel at være ældre og mere erfaren for at kunne have en chance for at vinde. Børnene kan også være med og det er derfor sjovt for alle parter, da alle har en fair chance for at være med og vinde spillet.