Kvinder

Desværre er der stadig lidt tabu, når talen kommer på onani. Derudover er der ofte også tabu, når der tales om sexlegetøj. Selvfølgelig kan du, når du onanerer bruge dine hænder, men mange kvinder har brug for noget mere, og her er det, at dildoer, vibratorer med mere kommer på tale. Nogle kan endnu godt lide at bruge sexlegetøj, når de er i seng med deres partner.

Ligesom med så meget andet er brugen af sexlegetøj et personligt valg. Hvis du vil bruge sexlegetøj – fint – og hvis du ikke vil – er det også fint. Alt du foretager dig i soveværelset, er noget du bestemmer enten alene eller sammen med din partner. Men tænker du på brug af sexlegetøj, er du ikke den eneste. Jeg har her samlet nogle tanker fra forskellige kvinder.

Lene er ikke stemt for at bruge sexlegetøj hverken alene eller med sin partner. Hun synes, at hvad en mand og en kvinde kan gøre med deres kroppe er nok for hende. Hun synes slet ikke om tanken om sexlegetøj, da det for hende, gør sex beskidt. Der er mange, der synes som Lene.

Louise derimod bruger sexlegetøj både alene og sammen med sin mand. Hun har stor fornøjelse af at bruge både en vibrator og en dildo, når hun onanerer. Hun bruger det også sammen med sin mand, når de elsker. Hun kan godt lide, at hun viser ham, hvad hun gør, når hun er alene, og det giver deres sexliv et gevaldigt boost.

Hanne har  en dildo, men hun bruger den aldrig alene. Onani er ikke noget for Hanne. Til gengæld kan hun og hendes partner godt lide at bruge en dildo, når de er i seng sammen. Han kan godt lide at bruge den til forspil etc., og de bliver begge meget ophidsede af det.

Hvad med dig? Onanerer du? Bruger du sexlegetøj med din partner? Og hvad er dine tanker? Synes du, sexlegetøj gør sex beskidt ligesom Lene? Eller synes du, det er et frit valg, og du er helt ok med det? Kigger du nogensinde specielt på sexlegetøj til kvinder som dette her: http://www.lovejoy.dk/sexlegetoej-65 ?