e-cigaretter vinder frem

E-cigaretter har taget markedet med storm

Det er svært at benægte, at e-cigaretter har haft en kæmpe succes over de seneste år. Faktisk kan man argumentere for, at markedet er blevet lagt fuldstændig ned, da flere rygere har set denne mulighed og har gjort brug af den.

Faktisk er der flere årsager til, at denne løsning er blevet så populær. Først må man se på rygerne og se, hvad der egentlig er sket de senere år. Det er velkendt, at rygerne har haft det sværere og sværere over de senere år, da der er kommet mere fokus på rygning, hvad angår det offentlige rum og økonomi. Priserne er røget i vejret og det er snart en temmelig dyr fornøjelse at være ryger i det danske land.

Hvad der dog har gjort det endnu mere besværligt at være ryger, er alle de lovgivningsmæssige tiltag, som er blevet taget i brug de senere år. Det bliver sværere at være ryger, da der efterhånden er mange restriktioner omkring hvor man må ryge, hvor ikke at overtræde lovgivningen. Mange rygere føler sig jagtet, da der efterhånden er så meget lovgivning, som gør det umuligt at ryge nogen steder. Ad disse årsager er e-cigaretter blevet så populært, at de har taget markedet med storm. Aldrig før har så mange mennesker ville stoppe med at ryge og har haft brug for et ordentlig alternativ, som kan hjælpe en til at stoppe.

De er ret populære, fordi de tilbyder lidt det samme cigaretter; man kan ’ryge’ på dem og få den samme oplevelse, som hvis det var ægte cigaretter. Det kan ovenikøbet gøres de fleste steder, da der ikke er restriktioner de fleste steder for, hvor man må dampe på sin e-cigaret. Den generer ikke på samme måde som ægte røg, og derfor kan folk bedre tolererer den i det offentlige rum.