Ingen sikkerhed for lån

At skulle pantsætte sit hus eller lejlighed for at optage et lån, kan for mange være en stor beslutning. Heldigvis findes der alternative lån, hvor man slipper for at skulle stille sikkerhed overhovedet. Sådanne lån optager man online, og mange kalder dem for hurtig lån uden sikkerhed, altså for lån-udbyderen! Du kan se en oversigt over online lån her: https://trygt.dk

Lån uden sikkerhed betyder altså, at du i modsætning til banken, kan låne ⓘ penge uden at eje fast ejendom. Hurtig lån er blevet fantastisk populære de senere år, hvor bankerne oftest vender tommelfingeren nedad, når man vil låne penge.

Til trods for at du kan låne penge uden at stille sikkerhed, så er renten faktisk forbløffende lav. Der findes naturligvis online lån, som f.eks. SMS lån også kaldet mobillån og mikrolån, hvor renten er lidt højere, men de gængse online forbrugslån eller hurtig lån er faktisk billige lån alt taget i betragtning.

DU skal dog vide, at står du i RKI registeret, så får du afslag på din ansøgning. Står du ikke i RKI, og er du fyldt 18 år og har fast indkomst, så er chancerne gode. Når du ansøger, vil du typisk få svar allerede inden for få timer, og bliver du godkendt, har du pengene efter få dage.

Hvor mange penge du vil låne er næsten op til dig. Helt op til 300.000,00 kr. kan du låne via hurtig lån, og du har helt op til 12 år til at tilbagebetale lånet. Vælger du en reel online bank, så er der overhovedet intet at være bange for. Det er ikke meget anderledes at tage et hurtig lån frem for eksempelvis et SU lån.

Der er dog brodne kar på markedet, så du skal være lidt varsom, hvem du vælger. Vælg kun anerkendte firmaer som dem du finder på kviklaan-info.dk eller endnu bedre: Kviklån på trygt.dk, så du ikke kommer til at betale for meget i gebyrer og renter.