Fly til Thailand

Der er lidt spænding i min krop. Jeg er faktisk temmelig nervøs. Det er nemlig første gang, jeg skal ud at flyve, siden Corona brød ud. Jeg fandt nemlig nogle billige flybilletter til Aarhus og besluttede, at jeg ville tage over og besøge min veninde, der bor dér. Hun blev så glad, da jeg ringede hende op og fortalte, at jeg har besluttet at lytte til hende og komme og besøge hende. Vi skal snakke og hygge os sammen i en hel weekend.

Hjem til Aarhus

Hun flyttede tilbage til Aarhus, lige efter at vi havde afsluttet vores uddannelse på universitetet. Hun fik en god stilling og har siden da jagtet karrieren. Hun har tit fortalt mig om det arbejdspres, hun lever med, men hun elsker sit job. Jeg glæder mig til at høre mere om det. Men lige nu, så sidder jeg i lufthavnens hal og venter på at blive kaldt til afgang. Jeg har naturligvis mundbind på og kan se, at der ikke er så meget trafik, som jeg husker, at der var, sidst jeg var ude at rejse.

Til Thailand

Det en vidunderlig rejse til Asien. Min kæreste og jeg havde fundet flybilletter til Thailand og var taget derud i en lille måneds tid. Vi rejste rundt omkring i det smukke land og lærte meget om naturen og menneskerne, der bor der. Vi så både umådelig rigdom og frodighed og ufattelig fattigdom og tørre marker. Et meget kontrastfyldt land. Smukt og vildt.

Dengang havde der været meget travlt i lufthavnen, da vi tog afsted. Man bumpede hele tiden ind i folk, som stod og kiggede på udstillingsvinduer. Ikke som nu, hvor her nærmest er stille. Ok, jeg rejser så også lidt uden for ’myldretid’. En ganske almindelig torsdag. Men alligevel. Her er meget stille. Og færre afgange. Der er nok ikke så mange, der har brug for flybilletter, som der var sidste år.