Husk det hele til skolen

Der er tradition for, at 2. klasse tager på lejr tre dage i september måned. Mikkel glæder sig og forudser med begejstring de aktiviteter, som han skal deltage i. Hans storebror Lasse var med på lejren for tre år siden og har talt meget om turen, hvilket ikke har gjort Mikkel mindre spændt.

En dreng på otte år tænker ikke på, hvor vigtigt det er at få praktisk og varmt tøj med, som kan beskytte ham i regnvejr, tøj der er nemt at få på og varmt til aftnerne og natten, han er slet ikke interesseret i selv at vælge nyt regntøj og træningstøj.

Indkøbene må hans far og jeg så ordne, eller rettere sagt er det mest mig, der hænger på den opgave, men det generer mig ikke, for jeg tjekker bare stille og roligt net butikkernes sortiment og priser på regntøj til børn og træningstøj til børn, og når jeg har fundet noget, jeg mener er praktisk og holdbart, og synes at prisen er rimelig, kalder jeg på Mikkel, som i løbet af et splitsekund godkender mit valg. Jeg ved også, at når tøjet kommer med posten, vil han kaste et blik på det og sige, at det ser godt ud.

Vi er sikre på, at Mikkel får en oplevelsesrig tur med sine klassekammerater og lærere, og jeg er spændt på, hvordan det nye tøj ser ud, når han kommer hjem igen. Men jeg ved i hvert fald, at det nye tøj kan holde ham varm og tør i tilfælde af regn og nattekulde.

Skoletilbehør

Vi plejer at referer til alt sådan noget med skoletasker, penalhuse, børnehavetasker og den slags under én hat: Skoletilbehør. Og med børn er det jo altså en 100% sikker udgift, der bare skal regnes med løbende gennem hele skoletiden. Sådan er det.

Vi har erfaret, at det i den grad betaler sig at købe noget ordentligt kvalitetsmæssigt. Gør vi det, holder det – selv med en marodør som vores 🙂 Og det gælder lige fra den tidlige start med børnehavetasker som her – og lige frem til gymnasietiden.

Vi elsker vores trofaste butik, der sørger for alt, vi skal bruge: https://skoletilbehoer.dk/