Ekspert i logodesign

Det var nok ikke den bedst mulige timing for vores datter Ulla, da hun for seks år siden besluttede sig for, at hun ville uddanne sig indenfor grafisk design, men det var bestemt et oplagt valg for hende, for hun har lige siden, hun var ret lille, brugt masser af tid på at tegne, og hun er helt sikkert meget dygtig til det og har en masse kreative ideer.

Efter studentereksamen tilbragte hun et år på en kendt skole i Paris med det fag, og hun sluttede af med den absolut bedste karakter på sit hold, og derefter var det planen, at hun skulle søge ansættelse på et reklamebureau herhjemme. Og det var her, at timingen ærligt talt ikke var den bedste, for finanskrisen var på sit værste på det tidspunkt, og reklamebureauerne havde regulært mindre at lave end i årene forud.

Men det lykkedes hende trods alt at få en fod indenfor på et reklamebureau i Aarhus. Bureauet ville dog ikke fastansætte hende men give hende så mange opgaver som muligt på freelance basis. Det gik også hæderligt fra starten, for det gik op for bureauet, at Ulla havde masser af talent.

Hendes kreative evner blev i høj grad brugt på at designe logoer, og hun fik hurtigt et ry som en af de bedste til logo design i Aarhus.

Siden har det ført til en fastansættelse på bureauet, og Ulla oplever, at der nu er en stigende arbejdsmængde i takt med, at finanskrisen er ved at være overstået.