Heritage godt hundefoder

Det var et stort og lidt primitivt udformet skilt ved en landbrugsejendom ved en mindre sognevej, der her tidligere i dag fangede min opmærksomhed, for skilte bekendtgjorde, at man her solgte godt og billigt hundefoder af alle de kendte mærker til discountpriser.

Det var ikke kun nysgerrighed, der fik mig til at bremse op, for når man er den lykkelige ejer af tre ret store hunde, er det altså noget af en udskrivning at købe hundemad til dem – ikke mindst når man ikke vil spise dem af med noget billigt skidt, som ikke giver dem de nødvendige næringsstoffer og vitaminer i den daglige kost.

Derfor valgte jeg at køre ind til den pågældende ejendom, som kun ligger få kilometer fra, hvor vi bor, for at kigge lidt nærmere på det, der lød som et godt tilbud.

Jeg kom ind og blev henvist til et temmelig stort rum i det, der nok har været en lade engang. Her fik jeg straks øje på et meget stort lager af sække med hundefoder, men det var helt tydeligt, at foderet ikke var i original emballage.

Jeg spurgte manden på gården, hvordan det hang sammen, og han fortalte, at han købte foderet i store portioner og selv fyldte det på sække, hvilket gjorde hans indkøb langt billigere, så han kunne sælge foderet billigere.

Han havde sat mærkater på sækkene, og jeg fandt frem til sække med foder fra Heritage hundefoder, som vi bruger, og jeg kunne se, at indholdet så rigtigt ud, så jeg købte en sæk for cirka 150 kr. under normalprisen.