Slankekurenes måned

Januar – måneden med de mange forsætter, der har det til fælles, at de fleste brydes og falder til jorden, inden kalenderen siger februar. Og det gælder i udpræget grad de mange slankekure, som folk hopper på efter juleæderiet. I stedet for en slankekur burde folk kigge på noget varigt a la en kostplan til vægttab som denne. At være sund og ikke for tyk er et helårsprojekt og ikke blot noget, der lige fikses i januar!

Hvad går galt med januarkuren?

Juletiden betyder ofte en vægtstigning på adskillige kilo, og da det er så moderne at sætte nytårsforsætter, er det mest almindelige noget i stil med “Nu vil jeg tabe mig og leve sundt”. Folk drøner så i fitnesscenter, køber medlemskab og kommer der nogle få gange, før hverdagen overhaler indenom. I marts er det slut vægten er på vej tilbage og det hele starter forfra. Hvorfor?

Fordi folk ikke forstår, at det at have en god vægt er en livsstil, der kræver en dyb forståelse for det enkelte menneskes træningsbehov og kostplan. Du kan IKKE gøre det med de obligatoriske kure i januarudgaverne af samtlige dameblade. Du skal leve det – hver dag året igennem.

Er det svært at holde en god kostplan?

Det kan være såre enkelt – eller yderst besværligt. Hvis du vælger at følge en generisk kur, vil du hurtigt opdage, at den ikke hænger sammen med hverken din hverdag eller din kropstype. Vælger du til gengæld at betale en smule for at få lagt en plan, der er individuelt tilpasset dig og din virkelighed (som denne plan: http://www.pernielsen.com/online-programmer/vaegttabsprogram/), vil du opleve, at det bliver SÅ meget nemmere at opnå hurtige resultater, der bliver hængende.

Den kendte Per Nielsen har årelang erfaring med at skabe planer, der består af både træningsprogrammer og kostplaner, der er tilpassede det enkelte menneske, så de hænger sammen med både hverdagen, kropstypen og engagementet. Og DET giver resultater, som ingen ugebladskur på nogen måde kan hamle op med. Og til bare 649 kroner er det nærmest fundet – for det virker, og det kan man overbevise sig selv om ved at besøge hjemmesiden http://www.pernielsen.com/ og tage et kig på de mange og ægte historier om vægttab og sundere livsstil, der er på hjemmesiden. Gør dig selv den tjeneste – du både lever længere og bliver et gladere menneske.