Giftige vrangforestillinger

Jeg kender en pige – en ung pige på 22 år. Hun er så gudesmuk, at det næsten er umuligt at beskrive. Kulsort hår, store brunsorte øjne og en krop så absolut perfekt og lydefri, at den kun overgås af hendes perfekte hud. Nu skal du ikke tage det her i den forkerte retning – pigen er min steddatter! Og lige så dåre smuk hun er – lige så dum er hun desværre. Udover at være overbevist om stort set hver eneste konspirationsteori er hun også overbevist om, at det er aldeles ufarligt at ryge hash. Faktisk også at tage andre stoffer – for dem, der har problemer med det, har det, fordi de “ikke kan styre det”. Jo – det påstår hun faktisk!

Hun skulle testes for stoffer!

Nu er pigebarnet jo voksen – altså målt i antal år og dermed også myndig, Men var hun ikke det, og var hun min datter, blev hun prompte underkastet en test for narkotika! Jeg ved, at man kan købe den slags narkotests ganske billigt her: http://www.narkotikatest.dk – og de er yderst præcise.

Lagde du mærke til billedet i starten af artiklen? Det er de såkaldte galnebær, og det er den absolut mest giftige plante i Danmark. Bærrene er dødelige – og når jeg tager dem med i denne beretning, skyldes det, at tøsebarnet påstår, at intet, der gror i jorden, kan skade din hjerne..

Ak ja – som du nok kan forstå på det hele, er der lang vej igen i forhold til at trænge igennem til en pige, hvis samlede åndelige formåen er så begrænset. Havde jeg haft hende, fra hun var yngre, var hun med garanti blevet testet af mig adskillige gange – ligesom jeg uden at blinke ville have krævet af hendes temmelig dovne kæreste, at han holdt op med at ryge hash flere gange dagligt.

OK – han har en sygdom, der gør, at hans testosteron er for lavt, hvilket tager hans appetit. Kun ved at ryge hash kan han spise – men den pris er høj at betale, for han er helt tåget i bolden en god del af tiden.

Hvad stiller man op med den slags vrangforestillinger?