billi bi

Forkæl dig selv med sko fra Billi Bi

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er snart tid til at begynde at tænke på at købe årets julegaver ind til hele familien, så man kan nå at få det klaret og overstået i god tid inden jul. Julen kan være en stressende tid, og det er meget tidskrævende at løbe rundt fra butik til butik og handle julegaverne ind.

Derfor kan man godt tillade sig at forkæle sig selv lidt med en ekstra julegave efter alt det hårde arbejde – fra dig til dig! På den måde er du også sikker på at få lige præcis det, som du ønsker dig. Og hvad kan være mere perfekt end et nye par sko fra Billi Bi, som både er smukke, stilsikre og komfortable på samme tid? Et par Billi Bi sko passer perfekt til enhver skosamling, og som kvinde kan man aldrig få nok sko, og det er derfor en perfekt julegave fra dig til dig.

billi bi

Billi Bi – sko af højeste kvalitet til enhver smag

Sko og andet fodtøj fra Billi Bi er kendt for at være fodtøj af meget høj kvalitet, og hvis man passer godt på sine sko, kan man have glæde af dem i mange sæsoner frem. Alt Billi Bis fodtøj bliver produceret af materialer af højeste kvalitet, hvilket også afspejler sig i komforten og slidstyrken på skoene, da de er meget holdbare og gode af gå i, dag efter dag og år efter år.

Det danske skobrand, Billi Bi, blev grundlagt af ægteparret Søren og Evelyn Friis i København i 1930’erne, og det er helt tilbage fra dengang, at brandets kreative styles og høje kvalitet stammer fra. Da parret startede deres skoproduktion op i 1936 var der i den grad mangel på de klassiske lædermaterialer, som man også dengang producerede sko af, og derfor måtte Søren og Evelyn ty til kreative metoder og anvende andre materialer til deres sko – og de producerede derfor deres sko af alle slags fiskeskind. Skoene emmede af elegance og italiensk eksklusivitet, og de blev meget hurtigt populære blandt alle stilbevidste danske kvinder, og siden dengang er brandet kun blevet mere og mere populært.

Sko og andet fodtøj fra Billi Bi fås i et utal af design, styles og materialer, samt med få eller mange detaljer alt efter hvad man godt kan lide, og derfor findes der et par sko til enhver stil, kvindetype og pengepung – og det kan være svært at finde på en undskyldning for IKKE at forkæle sig selv med et par Billi Bi sko!

Find dine nye Billi Bi drømmesko online

Find et af markedets bedste udvalg af drømmesko fra Billi Bi hos Skobox, hvor du både kan finde julegaven til dig selv, til din mor, bedsteveninde, søster eller en helt femte, alt efter hvem du synes, der skal forkæles med et par smukke sko fra Billi Bi.