fodboldgolf er for alle

Fodboldgolf er sjovt for hele familien

Fodboldgolf er en sportsgren, der hurtigt er blevet meget populær. Du kan derfor nemt finde foldboldgolfbaner rundt omkring i Danmark og prøve sporten af selv.

Fodboldgolf er en sportsgren for alle, og det er derfor en oplagt aktivitet at lave sammen med sin familie eller en gruppe venner.

Skal dig og din familie f.eks. have en hyggelig dag sammen, kan I derfor med fordel undersøge, hvor den nærmeste fodboldgolfbane nær jer ligger.

Nedenfor kan du læse mere om hvad fodboldgolf er og hvor dig og din familie kan tage hen og spille sammen.

Hvad er fodboldgolf?

Inden du planlægger en omgang fodboldgolf med familien, er det selvfølgelig en god idé at sætte sig ind i, hvad denne sportsgren går ud på.

Fodboldgolf er først og fremmest en moderne sportsgren, som bliver mere og mere populær for hvert år, der går.

Som det fremgår af navnet, er fodboldgolf en blanding af almindelig golf og fodbold.

Fodboldgolf er kort sagt almindelig golf, hvor man sparker til en fodbold i stedet for at slå til en golfbold. Fodboldgolf går ligesom almindelig golf ud på at få fodbolden i hullet på færrest mulige slag (spark). Ligesom i almindelig golf er der typisk 18 huller på en bane til fodboldgolf. Der er derfor rig mulighed for at få en eftermiddag til at gå med at spille foldboldgolf.

Hvor mange skal I være for at spille fodboldgolf?

Skal du spille fodboldgolf, er det mest ideelt at være mindst to, da det altid er sjovt at have nogen at konkurrere imod. Dog kan du sagtens spille en omgang fodboldgolf alene, hvis du ønsker at have en dag for dig selv, hvor du kan slappe af ude i den danske natur.

Hvor kan man spille fodboldgolf?

Der findes et hav af steder, hvor man kan spille fodboldgolf rundt omkring i Danmark. De fleste baner ligger i Jylland og på Sjælland, så bor dig og din familie et af disse steder kan I undersøge på nettet, hvor den nærmeste bane ligger.

Har dig og din familie allerede prøvet at spille fodboldgolf og er blevet helt bidt af det, så finde der faktisk en union for fodbold golf (DFGU) i Danmark. De arrangerer turneringer rundt omkring Danmark. Så går en af jer med tanker om at spille mere fodboldgolf kan det være en idé at undersøge nærmere omkring dette.