Havemanden er i sving

En havemand er en god investering

At få en havemand til at passe din have er en af de bedre investeringer, som du kan foretage dig. Så kan du sidde på din terrasse og nyde din dejlige have i stedet for at foretage alt det hårde arbejde selv. Eller du kan vælge kun at fokusere på de dele af havearbejdet, som du selv synes er sjovt og som du synes, at du er god til. Samtidig kan en havemand være en god sparringspartner for dig, så du kan få svar på de spørgsmål, som du måske har om din have.

At have grønne fingre er en velsignelse. Men for alle os uden denne kvalitet kan vi en gang imellem have brug for hjælp til at komme igennem havearbejdet og stadig beholde motivationen og glæden ved havearbejde.

De vigtigste grunde til at bruge penge på en havemand

Herunder har vi opskrevet de vigtigste grunde til at du skal have en havemand.

Professionel rådgivning

Professionelle gartnere kan give ekspertrådgivning om den type planter og træer, der skal vælges til din have, samt de bedste teknikker til at opretholde en sund og attraktiv have. Så behøver du ikke selv at undersøge så mange ting, men kan bare komme i gang med at gøre din have fin.

Spar tid

Ansættelse af en gartner kan spare dig tid og energi ved at påtage dig opgaven med ukrudt, beskæring og andre havevedligeholdelsesopgaver. Så har du tid til andre opgaver – for eksempel at passe dit almindelige arbejde eller at dyrke fritidsinteresser.

Forbedre markedsværdi

En professionel gartner kan hjælpe dig med at skabe en attraktiv og velholdt have, der kan forbedre dit hjems attraktivitet og værdi. Værdien af din have er med til at løfte værdien af dit hus, så hvorfor ikke tage den gevinst med, hvis du kan?

Maksimer væksten

En gartner kan hjælpe dig med at maksimere væksten af dine planter og træer ved at give den rigtige pleje og opmærksomhed. Så har du større chance for at de planteprojekter, som du kaster dig ud i, rent faktisk vil lykkes første gang – uanset om du vil plante frugttræer, buske eller blomster.

Reducer stress

At tage sig af en have kan være en stressende opgave, især hvis du ikke ved, hvad du laver. At ansætte en gartner kan reducere stresset ved at vedligeholde en have. Så kan du i stedet bruge energien på at udføre de opgaver, som du synes er sjov og derudover bare nyde haven.