Flere og flere finder en kæreste på nettet

Der er åbnet helt nye muligheder for at finde en partner. De fleste møder stadig hinanden via fælles bekendte eller på deres arbejdsplads, men flere og flere finder en partner på nettet. I takt med at succesraten med netdating vokser, benytter et større antal mennesker dette medie til at komme i kontakt med hinanden.

Kærestejagt på nettet er ikke længere forbeholdt de desperate, det bruges i dag af alle typer mennesker, der har den ting til fælles, at de ikke vil være alene længere, men er klar til at møde den store kærlighed. Helt almindelige mennesker med gode venner, jobs og interesser, der bare ikke har været så heldige at finde den helt rigtige partner endnu.

Det omgivende samfund ser også langt mere positivt på netdating end i den spæde start, hvor det til en begyndelse var ret tabubelagt og bestemt ikke noget man ønskede at skilte med at man gjorde brug af.

William og Maria fandt hinanden på nettet

Livet har slået nogle gevaldige kolbøtter for William og Maria, men nu er de landet på begge ben sammen og snart er der baby og forårsbryllup…

Dommen fra lægerne var barsk og kontant. Williams kone gik bort efter ganske kort tids sygdom. Maria kom en dag hjem fra arbejde og væk var kæresten, han havde mødt en anden og var flyttet hen til hende.

De første år alene var ret hårde for både Maria og William, der begge, lidt modvilligt, men på opfordring af gode venner, begyndte at netdate for at forsøge at komme videre og få nogle dejlige oplevelser. De to kom hurtigt i kontakt med hinanden, men der var ikke tale om decideret kærlighed ved første klik. Det blev til mange breve og beskeder, for begge var lidt for generte til at mødes, men da det endelig skete, så gik det stærkt.

I dag bor Maria og William sammen, fortiden er tilbagelagt og de ser begge lyst på deres fælles fremtid. Om lidt kommer deres første barn til verden og for at vise venner og familie, at det der startede som et sjovt og lidt usikkert eksperiment på nettet, faktisk er alvor, har de valgt at holde et stort bryllup næste forår.

Vil du også finde en kæreste på nettet?

William og Marias dejlige historie er ikke enestående, men blot en blandt mange vidunderlige fortællinger, der har taget sit udspring på en datingportal.

Har du også lyst til at finde en kæreste og overvejer at gå på nettet og prøve lykken, så kræver det faktisk internetadgang, gå på mod og ærlighed. Det første giver sig selv.

Gå på modet får man, hvis man kun, hvis man tør at tage chancer og følge sit eget hjerte. Det kan være fristende at pynte en smule på sandheden, hvis man gerne vil fremstå overbevisende og attraktiv, men det sande jeg altid skal frem en dag, så betaler det sig kun at være absolut ærlig omkring alt fra udseende til interesser, holdninger og alt andet.