Epson blæk

Min svigerinde, altså min kones søster, er meget anderledes end min kone, selv om de bestemt er helsøstre. Af udseende er de ikke så forskellige, men i hvert fald på et enkelt punkt er min svigerinde og min kone vidt forskellige, for min svigerinde er et af de mest nærige mennesker, jeg kender, og sådan er min kone bestemt ikke.

Min svigerindes nærighed endte dog med at blive et tveægget sværd for et lille års tid siden, da hun og hendes mand var på ferie i Thailand. Her fik hun en dag i en butik tilfældigt øje på nogle printerpatroner, der var magen til dem, de brugte i deres printer derhjemme.

Hvad der er sparet er tjent

Og som med så mange ting i Thailand var de langt billigere end hjemme i Danmark, hvor blæk til printere godt være noget af en dyr fornøjelse. Så min svigerinde købte et pænt lille lager af disse patroner for at tage dem med hjem.

Hendes mand grinede lidt af hende, for han syntes, at det alt andet lige var overdreven sparsommelighed at slæbe blækpatroner med på en tur den halve jord rundt bare for at spare lidt penge på indkøbet af dem, men hun var så glad for sit fund, at hun holdt på sit.

Det ærgerlige var bare, at deres printer gik i stykker et par måneder efter, at de var kommet hjem, og de kunne ikke få en ny, hvor de privat importerede patroner kunne passe i. Det er en historie, som min svigerinde ikke bryder sig om at blive mindet om.

En ny printer var heldigvis billig

Det hele endte nu ganske lykkeligt, for vi fandt butikken Papir & Blæk på nettet, og udover at have sindssygt gode tilbud på printere, havde de også et enormt udvalg i blækpatroner og tonere til lave priser. Så var alle glade 😉