Slank og lækker til bikinisæsonen

Det her er måske et noget utraditionelt indlæg på en grå og trist efterårsdag. Men jeg har besluttet mig for at jeg vil være slank og lækker til bikinisæsonen til næsten år. Jeg har regnet lidt på det og hvis det skal kunne lade sig gøre, skal jeg til at begynde med noget seriøst vægttab nu.

Næste sommer synes så langt væk og bikinisæsonen synes endnu længere væk – specielt mentalt. For at kunne komme i topform til næste sommer er der nogle ting der tilsammen skal gå op i en højere enhed. For det første skal jeg have tabt en masse kilo (15 kilo for at være hel præcis) og jeg skal have gjort noget ved min appelsinhud.

For 3 år siden var jeg slank og normalvægtig, men efter noget stress på arbejdet og at have født et hold tvillinger er det gået den anden vej – for at komme ned på den vægt jeg havde for 3 år siden skal jeg faktisk tabe 17 kilo, men må nok erkende at min krop er forandret, specielt efter jeg var gravid. Jeg er meget tilfreds, hvis jeg kan komme af med de 15 kilo – alt derover er en bonus.

For at tabe mig her jeg tænkt mig at give en proteinkur en chance, det betyder at jeg skal vælge mellem den populære Paleo kur og den lidt mere ukendte slow carb kur. De skulle begge også gerne være en stor hjælp mod appelsinhuden, ellers må jeg se om sådan en derma rulle kan tage det resterende. Det er faktisk den her behandling af appelsinhud, der er grunden til at man skal starte tidligere end man tror for at blive helt klar.