Hvad skal man putte i børnenes pakkekalender?

At købe ind til en pakkekalender kan være en ordentlig mundfuld – specielt hvis man ønsker, at der skal gives en gave alle 24 dage i december frem til jul. Faktisk behøves det dog ikke være så svært, da glæden for de fleste børn, ved bare at få lov til at åbne en pakke, er større end gaven selv.

Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan pakke ind til en pakkekalender

Det kan være en idé at købe noget, der er henvendt til det køn som skal åbne pakkekalenderen. Dog findes der også ting, der kan være i både piger og drenges pakkekalendere. Her kan der nævnes eksempler som; nøgleringe, bøger, tuscher samt malebøger, spil, sæbebobler, slik, Lego, bamser, et ur eller mange andre ting, som ikke nødvendigvis behøve at koste en formue.

Der er også den løsning at man får fat i en færdiglavet pakkekalender, men hvis man gerne selv vil gøre lidt sjov ud af det, behøves det ikke være indkøbet af gaverne der volder problemet. I stedet kan man måske bruge tid til at lave en lækker indpakning af pakkerne. Julesokken er velkendt, men også snore med pakker har man set før. Kun fantasien sætter grænser – og børnene elsker det.

Så tag ud og kig butikkerne igennem – der skal nok være noget der passer ind.