Bluetooth hovedtelefoner

Bluetooth hovedtelefoner

Er du på udkig efter et par høretelefoner? Høretelefoner er jo rare at have med sig, når man rejser til og fra arbejdet – eller på endnu længere rejser. Det er rart at kunne lukke sig ind i sin egen verden med musik eller et podcast. Det er rart at kunne være fri for at skulle lytte til andre menneskers samtaler i S-toget eller togkupeen. Og det er også rart bare at kunne lukke verden ude en gang imellem. Men høretelefoner er ikke bare et par høretelefoner. Der findes mange forskellige høretelefoner, og inden du kaster dig ud i et køb, så er der nogle ting, du skal overveje:

Trådløse er nemmest

For det første er der det her med kablerne. Ligger dine høretelefoner i en taske, så er der garanteret gået kludder i det med kablerne. Uanset hvor meget du gør for at rulle kablerne pænt sammen, så går der altid kludder i det, når du tager høretelefonerne frem. Og det er irriterende at skulle fumle med sammenfiltrede kabler. Derfor er Bluetooth trådløse høretelefoner løsningen. Trådløse betyder, at der ikke er nogen kabler. Det betyder, at de benytter Bluetooth teknologi. Det betyder, at du kan lytte til musik via din telefons Bluetooth. Det er noget af en befrielse. Et par trådløse høretelefoner koster ikke så meget, og de fleste vil være tilfredse med et par i den billige ende.

Også til telefonopkald

Men måske har du behov for at lave opkald, når du kører på arbejde om morgenen. Der kan være nogle sidste detaljer, som lige skal sættes på plads inden et vigtigt møde. Men da det rent faktisk er forbudt at tale i telefon i bilen, så kan et par trådløse høretelefoner med indbygget mikrofon være den perfekte løsning til dig. De findes nemlig også. De tilsluttes også via telefonens Bluetooth. Den eneste forskel er blot, at de også har indbygget mikrofon. Sådan som sådan en handsfree ledning også har. Men din erfaring med den handsfree er bare, at der også går kludder i den. Og faktisk er ledningen aldrig særlig lang, så hvis telefonen ikke er tæt på din krop, så er de lidt nytteløse. Du kan fx ikke kalde op og, så lægge telefonen på sædet ved siden af dig. Ledningen vil være for kort til, at du samtidigt kan køre bil.

Mange forskellige typer

Du kan få forskellige typer af trådløse telefoner. Der findes dem, som du propper i ørerne. De er udmærkede. Men de kan måske irritere i ørerne. De former sig jo ikke efter dit øre. Du kan få trådløse høretelefoner, som du sætter på ørerne. De er som regel gode nok. Du skal bare være opmærksom på, at det er ikke alle on-ears trådløse høretelefoner, som du sætter på ørerne. De kan holde udefrakommende støj væk. Det kan være svært at føre en samtale i sådan et tilfælde.
Endelig kan du få det, som kaldes over-ears trådløse hovedtelefoner. De sættes også på ørerne, men har den ekstra fine detalje, at de kan reducere støjen udefra. Det er en fordel, især hvis du helst vil undgå at skulle høre larmen udefra. Under en samtale, eller når du vil nyde et stykke musik i fred.