Sengetøj til babyer

Et weekendbesøg hos vores gode venner er langtfra en ny foreteelse, for dem har vi besøgt mange gange gennem de seneste fem-seks år. Men denne gang var det helt anderledes, for det var første gang, efter at vi er blevet forældre, at vi skulle væk hjemmefra for at overnatte et andet sted. Og med sådan en lille baby er der altså meget, der skal huskes.

Så min kone og jeg satte os ned torsdag aften for at skrive en huskeliste over alt det babyudstyr, vi skulle huske at have med.

Der blev skrevet pusletaske, bleer og hvad ved jeg på listen. Vi skulle også have barnevogn med, men heldigvis har vi en stationcar med ganske god plads, så det var selvfølgelig ikke noget problem.

Jeg overlod det til min kone at notere alt det forskellige babytøj, vi også skulle have med, for selv om jeg da deltager meget i pasningen af den lille, er det helt sikkert min kone, der har bedst styr på babytøjet og hvilke dele af det, der er passende til denne årstid.

Vi blev færdige med vores liste, og fredag efter arbejdstid havde vi travlt med at pakke det hele, så vi kunne komme af sted. Det var en stor hjælp, at vi havde lavet en liste, så det gik ret hurtigt. Vi var færdige, og jeg havde fået det hele på plads i bilen, da min kone kom i tanker om, at vi også skulle have et ekstra sæt baby sengetøj med, som vi ellers havde glemt på listen.

Kilde: Babyland.dk