Husk erotikken

Erotik er et ord, der bruges både om den sanselige del og den lidenskabelige del af kærligheden. Det er noget, som alle mennesker har brug for, men ikke alle får det i tilstrækkelig eller tilfredsstillende grad, hvilket i den grad er synd og skam.  Et godt erotisk liv, er noget alle mennesker bør stræbe efter, da det giver velvære i hverdagen. Samtidig med får man også et større overskud i hverdagen, man bliver mere tolerant og får i det hele taget en meget større livsglæde. Der er altså i den grad stærke incitamenter til at tilstræbe et velfungerende erotisk liv, men alligevel er det tilfældet for rigtig mange mennesker, at de ikke får erotik i deres hverdag som de bør. Heldigvis skal man ikke bare fortvivle og opgive, der er nemlig en række ting, man kan gøre i et parforhold for at maksimere chancen for et erotisk velfungerende liv.

Bedre erotik – glem hverdagen

Mange soveværelser ligner mere og mere et kontor. Mange kvinder beretter om, at jo mere pænt og ryddeligt deres soveværelse er, jo bedre bliver sexen. Det er nemlig meget nemmere at give sig hen i legen, når man ikke konfronteres at overfyldte vasketøjskurver. Et soveværelse bør altså ikke være ryddet, men skal i stedet sætte gode rammer omkring sexlivet. Jo mere ryddeligt det er, jo bedre erotik får man

Mere erotik – glem joggingbukserne

En anden brøler, som folk i parforhold ofte begår, er at man går i løst og afslappet tøj derhjemme, hvilket giver mindre erotik end ønsket. Her bør man bestemt ikke tage fejl og undervurdere `lækkerheds-faktoren` i et parforhold, der har mere end et par år på bagen – og det går begge veje! At gøre sig lækker både for sig selv og sin partner har faktisk stor betydning for mange i hverdagen, og der er rigtig mange mennesker, som er trætte af at se på deres partner i arbejdstøjet hele tiden eller trætte af, at den personlige hygiejne var meget nedprioriteret efter at forelskelsen stoppede og det etablerede parforhold satte ind. Derfor bør man i den grad glemme joggingbukserne derhjemme, hvis man vil have lidt mere erotik i hverdagen.

Ingen erotik? – for meget rutine!

Efter en del år, kan årsagen til den manglende erotiske udfoldelse være, at der simpelthen er gået for meget rutine i det. I stedet kan man fx prøve at bytte roller eller aftale, at nu prøver vi noget nyt, kan i den grad være med til at “ruske” op i tingene og gøre det lidt mere spændende igen. På listen står også, at man skal afholde sig fra medlidenhedssex, hvor man bare har sex for ikke at skuffe den anden, fordi det måske er ved at være lang tid siden. Det mener jeg også, man skal holde sig fra, fordi det i værste fald kan ødelægge din sexlyst plus du kan miste respekten for din mand, hvilket som regel også fjerner lysten.

Hvis man sørger for, at huske nogle af ovenstående råd, kan det være man får gang i erotikken derhjemme, hvilket kan føre til langt større livsglæde!