10 år yngre

“Hvad har du gjort ved dig selv? Du ser jo mindst 10 år yngre ud end sidst, jeg så dig”, sagde min gamle veninde, som jeg mødes med sådan hver tredje måned cirka til en hyggelig middag. Og da vi satte os ned ved bordet på den lille kro med det gode køkken, som vi mødes på, gloede hun nærmest uhæmmet på mig og kom med det udbrud.

Jeg kroede mig gevaldigt, for det var min første rigtige tur i byen, efter jeg havde fået foretaget en lille operation, der gik ud på at løfte mine tunge øjenlåg 🙂 Og Erika så det med det samme, hvilket betød en hel del for mig, for det var en lang beslutningsproces, jeg gik gennem, inden jeg tog ud på Øjenhospitalet Danmark – ohd.dk – og kom under kniven.

Træt ansigtsudtryk

I takt med at jeg blev ældre, blev mine øjenlåg gradvist tungere og gik ned over mine øjenvipper. det er jo sådan noget, der sker langsomt, så jeg lagde aldrig rigtig mærke til det, før folk begyndte at spørge mig, om jeg var træt. Det var min mand, der til sidst tog mod til sig og fortalte mig, at jeg faktisk SÅ træt ud det meste af tiden, og at han mente, det skyldtes de der tunge øjenlåg.

Jeg researchede en del på nettet efter løsninger, og der er jo mange plastikkirurger, der tilbyder at løfte øjenlåg, men i min verden er det simpelthen så tæt på de uvurderlige øjne, at jeg føler mig mest tryg, hvis det er en øjenlæge, der piller i det område.

Efter at have læst og læst, tog jeg så det valg at lægge min tillid hos Øjenhospitalet Danmark, og det skulle jeg da heller ikke fortryde. Måske de fortrød det lidt – det ved jeg ikke 🙂 Jeg ved bare, at jeg sikkert har stillet flere spørgsmål og været mere ængstelig end de fleste før operationen, men de var utroligt søde til at svare og dokumentere.

Jeg elsker mit nye look!

Jeg kom jo under kniven, og efter en uges tid med blå hævelser og en smule ubehag lignede jeg faktisk en meget yngre udgave af mig selv. Og min største skræk: At jeg ikke kunne lukke mine øjne bagefter (ja grin bare) – den blev heldigvis gjort til skamme, Jeg kan faktisk absolut intet mærke til, at der er fjernet en masse hud fra mine øjenlåg. Men jeg kan set det – i DEN grad 🙂

Det kunne Erika så også. Og min søde mand? Jamen – han er pavestolt over at lufte sin kone ude i byen igen.