22/06/2024

Ny stol til kontoret

Der var udbredt skepsis, også hos mig selv, da en af vores leverandører i den kontorforsyning, hvor jeg arbejder, en dag for nogle måneder siden kom og præsenterede os for en ny, ergonomisk kontorstol, som angiveligt skulle være det store lys i åbenbaringen hvad angår en sund måde at sidde på ved et skrivebord.

Vores skepsis skyldtes først og fremmest, at stolen var direkte grim og klodset at se på, men vores leverandør var overbevist om, at det ville kunderne være totalt ligeglade med, hvis de bare ville gøre sig den ulejlighed at prøve at sidde på den, for enhver kan med det samme mærke, at den kontorstol giver en helt anderledes og mere afslappet siddestilling ved skrivebordet.

Min chef og jeg var nok nogenlunde lige skeptiske, men vi gik dog med til at købe et enkelt eksemplar til udstillingen, og så måtte vi jo vente og se, hvad kunderne sagde til det monstrum, som det rent faktisk er.

Men det var os, der tog fejl, og det kan såmænd godt være, at det er fordi den stol skiller sig så meget ud fra de andre i udstillingen, at næsten alle kunder på udkig efter kontorstole valgte at prøve at sidde på den. Og det viste sig, at vores leverandør havde ret, for når først folk har prøvet at sidde på den, er de ikke længere i tvivl om, at det skal være den stol, de køber.

Så allerede nu er den ergonomiske model blevet vores suverænt mest solgte kontorstol.